magnetna narukvica elegance

Zbog njihovog pozitivnog djelovanja na ljudsko zdravlje, magneti se vrlo često koriste kod lomova zbog regeneracije kosti, saniranja gangrena, za brže zacjeljivanje rana, za brži oporavak ozlijeđenih mišića, tetiva, ligamenata, hrskavice te u postoperativnom oporavku.

Osobe koje imaju problema s reumom, išijasom, migrenama, krvnim tlakom, bolove u leđima, laktovima, ramenima, često su nervozni, magnetna terapija im svakako može jako pomoći.

Magnetna narukvica Elegance pored ostalog djeluje stimulativno i potiče bolji rad cijelog organizma, a posebno za ublažavanje reumatskih tegoba koje nastaju kao posljedica manjka bakra u mišićima, usljed čega dolazi do kontrakcija mišića što izaziva reumatske bolove, a svakako razlog više da ju svakodnevno nosite, pa i u svečanim prilikama je i prekrasan dizajn.

 

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naručite proizvod online i dobivate 5% popusta.

 

Bioproduct International d.o.o.

Hribarov Prilaz 6/a,

Oktogon- Dugave

10010 Zagreb

prodaja@bioproduct.hr

b.p.eurogrupa@zg.t-com.hr

tel +385/1 /66 99 361, mob 091/4000 960

http://www.bioproduct.hr

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Nastavkom pregledavanja ove stranice pretpostavit ćemo da ste suglasni.
Saznajte više Slažem se