masažna fotelja president

 

BESPLATNA DOSTAVA
JAMSTVO 3 GODINE
REDOVNA CIJENA: 5490eur
POSEBAN POPUST ZA GOTOVINU I VIRMAN
PLAĆANJE NA 12, 24, 36 RATA ILI POTROŠAČKIM KREDITOM DO 60 RATA
Pošaljite narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361

PRESIDENT! Premium ili masažna fotelja visoke klase, vrhunskih masažnih tehnika, 3D masaža!

-jedina fotelja sa 3D tehnologijom, koja omogućava 3D detekciju i dubinsku masažu vrata i  leđa, sa mogućnošću izlaska masažnih glava do 12cm po trećoj dimenziji-u dubinu!

 

 Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cijenu, vama prilagođen način plaćanja, besplatnu dostavu na kućnu adresu, upute za rukovanje na matičnom jeziku, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne dijelove, partnera sa 15 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

 

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

 

-besplatna dostava

-jamstvo 3 godine

-osiguran servis

-odlična cijena

-gotovinski popust

BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

 Funkcije i djelovanje

- dizajn sadrži niz pametnih 3D mehaničkih ruku koje se mogu pomicati gore-dolje 105 cm, po širini 6-21 cm i naprijed-nazad-po dubini-12 cm!
- automatska detekcija-skeniranje tijela se vrši najpreciznije, po visini, širini i dubini, prateći potpuno prirodne zakrivljenosti vašeg tijela, te prilagođavajući masažu rezultatima skeniranja
- funkcije masaže: udobnost, otklanjanje umora, ublažavanje bolova, brzo otkrivanje iskustva masaže, opuštenost, istezanje struka, zračna masaža cijelog tijela


- memorijske funkcije su postavljene na M1 i M2
- ručna masaža za vrat, ramena i leđa sa tri masažne opcije: cjelokupna (masaža cijelih leđa), djelomična (masaža zone) i ciljana (masaža točke), sa pet podesivih brzina)

-šest ručnih tehnika za masažu ramena i leđa; gnječenje, lupkanje, shiatsu, gnječenje i lupkanje, kuckanje te 3D. Kod lupkanja i shiatsu masaže, glave masažne fotelje se mogu prilagoditi na 5 razina


- masaža ruku zračnim jastucima (8 zračnih jastuka), set sa 4 zračna jastuka za gornji dio ruku tj. nadlaktice, tri podesiva intenziteta
- zračna masaža donjeg dijela tijela: masaža leđa (4 zračna jastuka), masaža sjedećeg dijela (5 zračnih jastuka), masaža listova (36 zračnih jastuka) sa tri podesiva intenziteta
- funkcija prilagodbe širine za masažu gornjeg dijela ruku za osobe različite širine ramena
- karbonska vlakna omogućuju grijanje u leđnom dijelu
- tipke za brzo biranje na desnom naslonu za ruku, uključujući pomicanje nogu i leđa gore-dolje
- oslonac za noge se prilagođava različitim tjelesnim visinama-produžuje
- naslon za leđa koristi tehnologiju za maksimalnu uštedu prostora, takozvani ZERO SPACE
- podešavanje podizanja nogu i naslona za leđa kao i automatsko podešavanje za spuštanje
- inteligentna kontrola masažne fotelje mobitelom ili tabletom putem Bluetootha
- glazbeni sustav koji se kontrolira Bluetooth spajanjem na mobitel ili tablet, glasovna utičnica za pozive na lijevom naslonu za ruke

Smartphone aplikacija

Audio funkcija
Povezivanje je omogućeno putem terminala Bluetooth za reprodukciju glazbe te putem audio kabla izravno na priključak na masažnoj fotelji.
 

 


Automatski odabir za masažu

Na daljinskom upravljaču, naći ćete 8 automatskih masažnih programa, koji će Vam ponuditi razne metode za masažu, različitih pokreta, različitim brzinama masaže, zračne masaže, itd
 
 
 

Masaža zračnim jastucima

Funkcija zračne masaže omogućena je u podlakticama (sa 8 ugrađenih zračnih jastuka), u nadlakticama-ramenima (sa 4 ugrađena zračna jastuka), s tri razine intenziteta, zračna masaža u donjem dijelu leđa: zračna masaža leđa (s 4 zračna jastuka), masaža stražnjice i bokova (16 zračnih jastuka), masaža nogu (36 zračnih jastuka), sa različitim razinama intenziteta.

 Masažne tehnike

Shiatsu-djeluje na glave masažne točke; brzina i širina su podesive u 5 točaka. Ovaj postupak učinkovito uklanja napetost mišića i ukočenost, što smanjuje pritisak na kralježnici.
Gnječenje + površinsko lupkanje
Masažni valjci će lagano masirati leđa u smjeru gore-dolje, nakon čega će se aktivirati površinsko lupkanje, a zatim će program vratiti ponovno na pritiskak. To je kombinacija alternativa masaže za cijela leđa.
Stiskanje i gnječenje ramena preko 3D masažnih valjaka koji opuštaju mišiće i uklanjaju umor. Gnječenje masažnih točki u gore dolje smjeru ublažava najdublje boli.
Gnječenje
Ova metoda može pritisnuti mišiće duboko, djelujući na neke od glavnih točaka, što eliminira napetost mišića i ukočenost.  Što više, podesiva brzina pružiti će vam savršeno iskustvo masažu
Površinsko lupkanje
Masažni valjci će se lagano kretati po leđima u smjeru gore-dolje, te će aktivirati cirkulaciju krvi u cijelim leđima.

Rolling je masaža tehnika kojom ćete primijetiti točnost 3D masaže valjcima. Cijelo mišićno područje smješteno uz kralježnicu će se masirati u gore-dolje smjeru pomoću masažnih valjaka koji će potpuno zagrijati i opustitI leđne mišiće u 5 različitih širina na leđima.
 
Funkcija grijanja

Funkcija grijanja izvedena je korištenjem ugljičnih vlakana kao izvor za daubinsko infracrveno grijanje. Valna duljina infracrvenog zračenja poklapa se s valnom duljinom frekcencije ljudskog tijela, što omogućuje energiji da se apsorbira u ljudske stanice, aktivaciju stanica i stimulaciju metabolizma. Funkcija grijanja preporuča se osobito zimi ili u hladnim razdobljima. Dubinsko infracrveno grijanje karbonskim vlaknima sa tempereturom 40-50º eliminira bolove u leđima.

Masaža ruku i ramena

 

President dolazi s poboljšanjima masaže u području ruku. Masažni jastuci imaju različite pozicije, tako da je stavljanje nadlaktice u namijenjeni prostor postaje mnogo ugodnije, a masaža podlaktica je učinkovitiji.

 Zero space & Zero gravity

Masažna fotelja President se može postaviti tik do zida. Potrebno je imati samo minimalnu udaljenost 5 cm na stražnjem zidu. Ova stolica se postavlja u polegnuti položaj na drugačiji način, jer je dizajnirana s posebnom značajkom koja omogućuje da klizi prema naprijed do 22 cm kada koristite položaj nulte gravitacije ili bestežinskog stanja. Sjedište stolice će kliziti prema naprijed, bez dodirivanja poda ili zida natrag.

Zero gravity funkcija omogućava postavljanje tijela pri masaži u točke bestežinslog stanja, stanja nulte gravitacije, što će omogućiti maksimalno opuštanje i učinak masaže.

 Refleksoterapija

 

Masaža stopala je neponovljiv doživljaj, masažom valjcima za donji dio stopala, s 3 brzine, te zračnim jastucima koji rade kompresiju i kontrakcije cijelog stopala, s posebnim naglaskom na petu.

Teleskopski nastavak za masažu stopala se isteže prema naprijed kako bi se mogle masirati osobe različite visine.Teleskopski nastavak je opremljen masažnim valjcima i zračnim jastucima, uz dodatak 8 prirodnih magneta.Različiti zračni jastuci u potpunosti će zaokrenuti potkoljenicu, gležanj i stopalo, ponudit će vam trostruko iskustvo koje nikada nećete zaboraviti. Masaža stopala s valjcima oponaša ljudski dodir, a dolazi s naprednim masažnim valjkom pružajući masažu sličnu onoj koju nudi profesionalni terapeut. Fokusiranje na točke na tabanima nogu, s naizmjeničnim jačim ili slabijim, ali i konstantnim masažama.

S-oblik masaža leđa

3D sustav valjaka omogućuje valjcima pomicanje gore / dolje / lijevo / desno / naprijed / natrag na vrat, ramena, leđa i struk. Valjci će se prilagoditi i kretati u obliku slova S, slijedeći oblik kralježnice. Raspon širine je od 6 cm (kako ne bi dirali kralježnicu) do 21 cm (tako da pokrivaju cijela leđa).

Masaža zračnim jastucima za ruke vrši se zračnim jastucima koji slijede krivulje ljudske ruke.
Kombinirano sa masažom u ramenima, i sinkronizirano sa zračnom masažom u cijelom tjelu, pokreće cirkulaciju od najudaljenijih mjesta od srca, te zahvaljujući velikom broju zračnih jastuka omogućuje jačanje krvotoka prema srcu.


Dvije memorijske funkcije
Ove dvije funkcije će zadovoljiti potrebe vaše obitelji. Bilo koja kombinacija metoda i funkcija koje vi i vaša obitelj možete izabrati može biti pohranjena s odgovarajućim M1 /M2 memorijskim programima. Sve što trebate učiniti je pritisnuti gumb a za dvije sekunde nakon što je čuo neki zvuk, automatski način rada započinje memorirati

Funkcija odabira vremena- timer
S ovom funkcijom možete postaviti vrijeme za masažu u skladu s vašim željama, koje će vam omogućiti da uživate kontinuirano u masaži: 10-, 15-, 20-, 25-, 30- ili 40-minutna masaža

Istezanje
Kroz automatske programe doživjećete istezanje kako kod profesionalnog masera, da li se radilo o istezanju nogu, prednjeg dijela tijela ili cijelog tijela

 

Inovativna tehnologija
Zbog svoje inovativne funkcije, zračne pumpe mogu raditi sinkronizirano ili kontinuirano, kako bi se osigurala potrebna energija za pokretanje zračnih jastuka. I masaža za opuštanje i snažan pritisak zračnih jastuka su precizni i jedinstveni, što vam omogućuje da uživate u potpunoj relaksaciji.Kralješci su obično uzrok boli u struku i leđima, kao i za ukočen vrat. Ova masažna fotelja opremljena je tehnologijom s 3D funkcijom detekcije, koja može podesiti masažne točke prema vašoj visini. Od najviše točke na vratu najniže do točke na leđima, ova tehnologija ima mogućnost djelovanja na 500 mogućih masažnih mjesta na cijelom tijelu, te će pružiti profesionalnu, udobnu i okrepljujuću fizikalnu terapiju koja rješava probleme vezane uz loše zdravlje. Ovi proizvodi su proizvedeni prema specifikacijama kao rezultat medicinskog ispitivanja.

 

 

Tehničke specifikacije i značajke
masaža cijelih leđa s 6 masažnih tehnika i 4 programa u 3D modu
8 automatskih programa za masažu
elektično podešavanje naslona za leđa i noge
bestežinsko stanje
masažni valjci, 3D
masaža stražnjice s zračnim jastucima
masaža područja zdjelice sa zračnim jastucima
masaža listova s zračnim jastucima
masaža stopala (refleksna terapija) s valjcima i zračnim jastucima
daljinski upravljač, upravljivo pomoću mobilne aplikacije
presvlake ekološka, antibakterijska koža.
težina fotelje 130 kg
maksimalna korisnički težina -neograničeno
napajanje 220 - 230 V
boja bež, krem i crna
ostale dostupne boje na upit

Dimenzije
  

Za sve vaše upite stojimo vam na raspolaganju!

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361

Bioproduct International d.o.o.

Hribarov Prilaz 6/a,

Oktogon- Dugave

10010 Zagreb

prodaja@bioproduct.hr

b.p.eurogrupa@zg.t-com.hr

tel +385/1 /66 99 361, mob 091/4000 960

http://www.bioproduct.hr

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Nastavkom pregledavanja ove stranice pretpostavit ćemo da ste suglasni.
Saznajte više Slažem se