FITNESS AND TRAINING

Popularnost vježbanja pomoću vibracija može se jednostavno objasniti. Treniranje s vibracijama ima vježbe koje su poznate, jednostavne i dramatično povećavaju rezultate koji se mogu ostvariti primjenom brzih vibracija.
Prednosti izvedbe uobičajenih vježbi kao što su press-up, sit-up ili čučnjevi, povećavaju se jednostavnim izvođenjem ako ih radite na Fitness vibracijskoj plati, a ne na podu. Jednostavnost i lakoća vježbi poboljšavaju rezultate i smanjuju vrijeme treniranja što objašnjava nevjerojatnu popularnost ovog proizvoda.

Vježbe sa vibracijama omogućavaju korisnicima gubitak težine kao i smanjenje opterećenja na zglobovima i mišićima. Uklanjanjem potrebe za dodatnom tjelovježbom smanjuje se negativan utjecaj na tijelo. Stoga je Fitness plata, kao metoda treninga sa minimalnim ulaganjem idealna za ljude svih dobi i sposobnosti.
Da biste uspješno izgubili težinu, poboljšali snagu i osnovnu stabilnost potrebno je primijeniti masu ili ubrzanje tijela. Većina vježbi primjenjuje dodatnu masu u tijelu tijekom vježbanja. Masa se isporučuje u obliku utega te je zbog toga uobičajeno da u dvoranama dominiraju sprave sa utezima i slobodni utezi.

Fitness vibracijska plata primjenjuje ubrzanje u tijelu u obliku brzih vibracija koje se javljaju do 50 puta u sekundi. Odgovor tijela na ove vibracije je nenamjerno naprezanje mišića u pokušaju da se ponovno stabiliziraju što na kraju i daje rezultate.
.