MASAŽNE FOTELJE

Od samog osnutka koncem 1999. godine pod brendom bioproducta u svoj asortiman uvrstili smo masažne fotelje, koje su bile, za razliku od današnjih modela fotelja za masažu, blago rečeno skromnih funkcija, te smo prvi uveli masažne fotelje na hrvatsko tržište. Radilo se o sklopivim masažnim foteljama sa vibracionim motorima i ručnim podešavanjem položaja.

 

Razvojem i napretkom tehnologije, naši današnji modeli fotelja za masažu su najopremljeniji na tržištu, sa skeniranjem tijela, L i S oblika u leđima, automatskim i ciljanim masažnim funkcijama i tehnikama, refleksoterapijom za stopala, kompletnom zračnom masažom za cirkulaciju i drenažu, električnim upravljanjem položaja fotelje, zero space & zero gravity funkcijama, 2D ili 3D masažom, reprodukcijom glazbe…

Ukoliko tražite fotelju koja masira, na pravom ste mjestu. Ne želite odlaziti u salone, čekati rezervaciju i da vas netko dira po tijelu, za vas je najbolji izbor masaža u fotelji.

Sa isporučenih više tisuća masažnih fotelja i masažera, vlastitom servisnom mrežom, besplatnom dostavom, uputama za korištenje na hrvatskom jeziku, telefonskom podrškom, odličnim akcijskim cijenama i najvišom kvalitetom izrade, masažne fotelje iz Bioproducta predstavljaju najbolji izbor za sve kojima treba relaksacija i masaža u vlastitom domu, odličan i stabilan proizvod za višegodišnje korištenje.


U nama dobijate pouzdanog partnera koji će vam stalno biti pri ruci za sve vaše upite od odabira proizvoda, izbora načina plaćanja, dostave i edukacije.
Pozovite nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći u odluci.

Potpuno trogodišnje jamstvo!
produljenje jamstva:
+ 1 godina: 100 eur (= 4 godine)
+ 2 godine: 200 eur (= 5 godina)

Poslat ćemo vam opis i korisnički priručnik na hrvatskom jeziku!

Postupak isporuke: proizvode možete preuzeti u našem skladištu ili naručiti dostavu na vrata, pri čemu trebate osigurati unošenje fotelje u objekat da bi se mogla instalirati.

Mogućnosti plaćanja: dostavom na licu mjesta u gotovini, predračunom, kreditnim karticama.

Kako naručiti: Naš proizvod možete naručiti klikom na gumb “pošalji upit”. Ispunite obrazac za narudžbu, kontaktirat ćemo vas i dogovoriti detalje isporuke. Ako imate pitanja ili ste zapeli u sučelju za naručivanje, kontaktirajte nas telefonom (+ 385-1-66 99-361), viber/whatsapp (091 4000 960), e-poštom (prodaja@bioproduct.hr).

Niste odlučili koju masažnu fotelju odabrati? Pomoći ćemo vam da donesete odluku!

Naše fotelje nisu relax, nego prave profesionalne masažne fotelje. Uživajte!

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas na  prodaja@bioproduct.hr.
.