ETERIČNO ULJE 110 100ml

Kategorija: Oznaka:

Eterično ulje 110

Eterično biljno ulje Apothekers, ima široku primjenu: kod jakih i čestih glavobolja izmasirati sa par kapi ulja u predjelu sljepočnica za ublažavanje bolova, kod upala zubi ili desni, staviti par kapi uljana na prst te izmasirati zubno meso ili staviti ulje na vatu te nanijeti direktno na bolno mjesto, kod problema sa sinusima staviti ispod nosnica i inhalirati.

Takođe, kod reumatskih tegoba, artritisa ili kod umora poslije sporta, napornog rada ili tuširanja, izmasirati tijelo biljnim uljem. Masaža eteričnim uljem osvježava I njeguje tijelo, vraća vitalnost, a koža postaje nježnija i otpornija

Sadrži ekstrakte 111 trava i biljaka.

Način i primjeri primjene:

Za dnevnu higijenu tijela. Za osvježavanje i otklanjanje neugodnog mirisa tijela.
Ujutro nakon tuširanja ili navečer prije spavanja utrljati 2-4 kapi na vrat, prsa, leđa, ruke ili noge.

Prije i poslije bavljenja sportom, planinarenja ili šetnji, kod umora, iscrpljenosti, glavobolje, utrljati 2-4 kapi ulja na čelo, sljepoočnice, vrat.

Za njegu stopala, nakon pranja nogu utrljati nekoliko kapi ulja na stopala i noge.
Posebno se preporuča kod teških i umornih nogu, probadanja i grčeva u nogama.

Za njegu zubi i usne šupljine, dodajte 2 kapi eteričnog ulja vodi za ispiranje usta i dobiti ćete izvaredno sredstvo za njegu usne šupljine i osvježavanje daha.

Važne upute:

Samo za vanjsku primjenu. Ne gutati jer može biti štetno za pluća. Ne stavljati u oči i sluznice. Za djecu tek od 6 godina života. Ne stavljati na otvorene rane.

Pakiranje: 100 ml

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas prodaja@bioproduct.hr

ili nazovite 01/66 99 361  091/4000 960