MASAŽNA FOTELJA ADMIRAL

AKCIJA!!!

POZOVITE ZA NAJBOLJU CIJENU!

091/4000-960

BESPLATNA DOSTAVA
GARANCIJA  3 GODINE
NAJPRODAVANIJI MODEL

Masažna fotelja vrhunske kvalitete i “best buy” model!
masaža u leđima od vratno-ramenog dijela, preko cijelih leđa, lumbalnog dijela, stražnjice pa sve do bedara, u dužini od 135 cm!
6 automatskih i 5 pojedinačnih masažnih programa
ma
sažni valjak u stopalima za neponovljivi doživljaj, kombiniran s zračnim jastucima za listove i stopala
zero gravity, zero space, automatski i ručni modovi masaže, cjelokupna i djelomična masaža, ciljana masaža, akupresurne točke, masaža gluteusa, refleksoterapija, S -shape,  L -track, 28 zračnih jastuka.

 

Kategorija: Oznaka:

Masažna fotelja admiral

 

ADMIRAL- busines class, best buy!
Masažna fotelja vrhunske kvalitete i “best buy” model!
Jedina masažna fotelja  koja ima masažu u leđima od vratno-ramenog dijela, preko cijelih leđa, lumbalnog dijela, preko stražnjice pa sve do bedara, u dužini od 135 cm!

Masažni valjak u stopalima za neponovljivi doživljaj, kombiniran s zračnim jastucima za listove i stopala!

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cijenu, vama prilagođen način plaćanja, besplatnu dostavu na kućnu adresu, upute za rukovanje na hrvatskom jeziku, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne dijelove, partnera sa 20 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

-besplatna dostava
-jamstvo 3+2 godine
-osiguran servis
-CIJENA 3990 EUR
-plativo do 60 rata (amex, diners)
-gotovinski popust

BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

FUNKCIJE I DJELOVANJE

– masažne tehnike za leđa (masažnim valjcima)
– gnječenje
– lupkanje
– kombinirano gnječenje i lupkanje
– kuckanje
– shiatsu (otisak prsta)

Tehnologija oblika L – od dna bedara do vrata!

 

 

 

 

 

– Tihe, inteligentne ruke za masažu s pogonom na sva četiri kotača, krećući se okomito, izvodite masažu cijelih leđa (vrat, ramena, leđa, struk). U rasponu širine od 6-21 cm (s 3 mogućnosti podešavanja širine) masiraju duljinu od 135 cm, koja pokriva cijela leđa.

Masažna fotelja koristi posebnu tehnologiju, zakrivljena tračnica u obliku slova “L” masira 135 cm i savršeno se uklapa u linije tijela.
Pametne ruke za masažu – profesionalna masaža
– Inteligentne ruke za masažu masiraju vas kao da ste kod profesionalnog masažnog terapeuta.
– Izvodi se učinkovita masaža oko vratnih kralješaka, prsnih kralješaka i lumbalnih kralješaka. Primit ćete ujednačenu masažu snage. Ovo će vas osvježiti i ublažiti umor.

– S-oblik masažne šine uklapa se u krivulju leđa u obliku slova S, tako da je savršeno ergonomski i dobivate izuzetno precizno iskustvo masaže leđa.

Masaža stopala i peta
Nudi masažu sličnu ljudskom dodiru s naprednom tehnologijom valjaka. Fokusirajući se na refleksne točku u rasponu od 3 cm, možete dobiti nježnu i trajnu ili čak jaku masažu stopala po želji.

– masaža tijela (zračnim jastucima sa zračnom masažom) –

Izvrsno iskustvo masaže stopala
Zračni jastuci različitih veličina u potpunosti okružuju listove, gležanj i stopalo, kao i petu i nožne prste, tako da ćete dobiti osvježavajuću masažu. Masaža stimulira refleksne točke, što rezultira savršenom udobnošću i skladom.


Osvježavajuća masaža
Puna zračna masaža s 12 zračnih jastuka na temelju zakrivljenosti ljudske ruke na točkama Yangchi i Quichi. Trodimenzionalna, uravnotežena kontrakcija napuhanih zračnih jastuka opušta i osvježava vaše ruke, sve do dlanova.


-masaža ruku putem zračnih jastuka u podlakticama i ramenima poseban je osjećaj koji masažu u ovoj fotelji čini nezaboravnom


Funkcija stražnjeg grijanja
Funkcija zagrijavanja izvodi se infracrvenim zračenjem od ugljičnih vlakana. 40-50 ° C ugodno zagrijava leđa i smanjuje bolove u leđima. Valna duljina infracrvenog zračenja podudara se s valnom duljinom ljudskog tijela, što omogućuje apsorpciju energije u ljudske stanice, aktivirajući stanice i stimulirajući metabolizam.


-oslonac za noge se prilagođava različitim tjelesnim visinama

Funkcija Zero Space – dovoljno 5 cm od zida!
Masažna sfotelja Admiral dizajnirana je da stane u uske prostore. Čak i za vrijeme rada, potrebno joj je samo 5 cm dodatnog prostora iza leđa za obaranje u ležeći položaj! Sjedalo se pomiče naprijed, te na taj način štedi prostor iza fotelje, tako da možete postaviti masažni stolac što bliže zidu!
– takođe se može postaviti u 2 položaja nulte gravitacije

– podešavanje podizanja nogu i naslona za leđa se vrši električnim putem, kao i automatsko podešavanje za postavljanje u položaj zero space


– oblik slova L prati krivulju tijela i omogućava nultu gravitaciju u ležećem položaju

– Podaci o masaži –

Funkcija memorijske masaže
U memoriju može pohraniti dvije tehnike masaže kako bi ih sustav zapamtio. Nakon što uključite masažnu stolicu, možete ih odmah pozvati kako biste uživali u vrstama masaže koje su vam potrebne.
Automatski programi masaže
Program opuštanja: Inteligentna masaža višedimenzionalnom tehnikom koja smanjuje osjećaj umora.
Program ublažavanja boli: Istezanje mišića leđa, opuštanje ukočenih mišića.
Masaža cijelog tijela: Ravnomjerna masaža cijele površine tijela usredotočujući se na osjetljivije točke tijela.
Masaža leđa i struka: fokusira se na ublažavanje bolova u leđima i struku, kao i na opuštanje ukočenih mišića i olakšavanje lakšeg kretanja.
Udobni program za starije osobe: Masaža punim pritiskom od vrata do stopala, od ramena do prstiju. Pedantna masaža cijelog tijela. Jedinstveno iskustvo masaže!
Masaža vrata i ramena: Korisna za radnike na računalu – djeluje, opušta područje oko vrata i ramena, ublažava bol oko vratnih kralješaka.
Vrijeme masaže prema vašim potrebama
Vrijeme masaže možete odabrati pomoću funkcije podešavanja vremena.

– Dodatne funkcije, značajke –

brze komande na naslone za ruke – još prikladnije i jednostavnije za upotrebu
– početak masaže / zaustavljanje masaže
– USB priključak za punjenje – povežite / napunite pametne uređaje (poput mobilnog telefona)
– gumb za podizanje naslona za noge – gumb za podizanje naslona (nosač za noge može se nagnuti do 165 stupnjeva)
Pozicije nulte gravitacije (3 kom) – savršeno opuštanje
Ovaj mehanizam pozitivno utječe na zdravlje leđa. U ovoj se situaciji tjelesna težina ravnomjerno raspoređuje, a pritisak na kralježnicu smanjuje. Kad se pokrene način nulte gravitacije, postoji kut elevacije od oko 118 stupnjeva između tijela i nogu. Bedra i listovi su viši od srca. Gravitacija svakog dijela tijela ravnomjerno se raspoređuje na masažnoj stolici kako bi u potpunosti oslobodila pritisak na tijelo. Nudi vam stanje bestežinskog stanja koje vam pomaže da se savršeno opustite.

Uključivanjem masažna fotelja se postavlja u prvi položaj za masažu, te vrši skeniranje tijela, čime se određuje visina ramena osobe koja sjedi, kako bi se dobio personalizirani program masaže. Takođe paralelno s time pokreće se refleksna masaža u stopalima, za neponovljiv doživljaj i iskustvo refleksoterapije. Odabirom jednog od 6 automatskih, ili jedne od 5 ručnih tehnika, te podešavanjem intenziteta zračne masaže u stopalima, listovima, rukama i ramenima, kao i mogućnošću uključivanja grijanja u leđima, postižete maksimalnu opuštenost, individulano prilagođenu masažu, koju možete memorirati i sačuvati u 2 memorijska programa.

Zero gravity funkcija u 2 položaja omogućava postavljanje tijela u bestežinsko stanje, za minimalno opterećenje kralježnice i maksimalnu jačinu masaže u leđima. Mehaničke ruke koje vrše masažu leđa, kreću se od vratnoramenog-cervikalnog dijela, preko lopatica, torakalnog, te lumbalnog dijela, gdje klasične fotelje dolaze u krajnju donju poziciju, Admiral tu nastavlja masažu preko sakralnog dijela i trtice, čime postiže odlične rezultate za masažu ishialgičnog živca, piriformisa i gluteusa!
 • 6 automatskih programa:
  RELAXInteligentan 2D sustav za masažu kombinira profesionalne tehnike masaže s mogućnostima masažne fotelje kako bi se postigla višedimenzionalna funkcija masaže te da bi ste se na kraju napornog dana na poslu u potpunosti oslobodili umora
  POTPUNA, automatska , 20-minutna masaža cijelog tijela sa naglaskom na osjetljive točke na tijelu
  VRAT I RAMENA-za opuštanje mišića vratne kralježnice i smanjenje bolova u ramenima
  UBLAŽAVANJE BOLOVAza ublažavanje bolova u mišićima i posebno kod ukočenosti, isteže i opušta mišiće, ublažava umor
  LEĐA I STRUK-opuštanje i masaža protiv bolova u leđnom dijelu- aktivira lumbalne i prsne ligamenate, opušta mišićnu ukočenost
  KOMFORNOST/UDOBNOST– kompletna masaža pritiskom od vrata do tabana, pružit će vam neusporediv doživljaj masaže tijela-pogodna za starije korisnike 

Fizioterapija na 12 točaka iz drevne medicine:

FENGCHI točka – smiruje jetru, ima detoksikacijski učinak; Preporučuje se kod glavobolje i zubobolje.
JIANJING točka – Čisti srce, ublažava cervikalnu spondilozu (abrazija kralješaka / zatezanje kralješaka), ukočenost vrata.
TIANZONG točka – Može ublažiti scapulohumeralni periartritis (smrznuto rame), bolove u ramenu i ruci.
XINSHU točka – smiruje umor u prsima, smiruje živce i jača srce.
GANSHU točka – smiruje i jača jetru i žučni mjehur, jača vid.
SHENGSHU točka – jača i podržava bubrege, jača struk, pomaže zadržavanju vode.
NEIGUAN točka – Ublažava bol, podupire srce.
SANLI TOČKA NA RUCI – Čisti srce i poboljšava vid, regulira gastrointestinalni trakt, pogodan za bolove u križima, rame i ruke, također koristan kod dispepsije, zubobolje, prehlade.
SANLI TOČKA na stopalu – Jača slezenu i želudac, pomaže i kod raznih bolesti poput hepatitisa, enteritisa (upala crijeva), bronhitisa, nefritisa (upala bubrega).
KUNLUN točka – smiruje živce i čisti srce, pozitivno djeluje na bolove ishijadičnog živca, upale koljena i zglobove gležnja.
YONGQUAN točka – stimulira bubrege, smiruje jetru, pomaže osobama s nesanicom, glavoboljama temeljenim na živcima, miokarditisom (upala srčanog mišića).

Nova tehnologija
Masažna fotelja Admiral dizajnirana je u skladu sa medicinskim preporukama. Sve to, u kombinaciji s Zero Space tehnologijom, dulje zakrivljenom masažom putanjom u leđima, magnetskom terapijom, 28 zračnih jastuka, 2 ventila, 8 trajnih magneta i 1 zračnom pumpom, pruža vam najviše iskustvo masaže u vašem domu, pridonoseći zdravom i aktivnom životu. Nova funkcija je zračna pumpa 1 koja može sinkrono i kontinuirano upravljati snagom motora za 28 zračnih jastuka. Udobna, mekša i jača masaža nudi jedinstveno iskustvo masaže sa zaista živahnom, svježom masažom.
Obično bolovi u kralješcima i ukočenost mišića uzrokuju bolove u području struka i leđa, kao i u vratu. Bioproduct masažne fotelje koriste se najnovijom međunarodnom tehnologijom, prepoznajući točke masaže prema vašoj visini. Od točke Fengchi na vratu do točke Yongquan na tabanima – ova tehnologija sadrži 500 točaka po cijelom tijelu – nudi profesionalnu, udobnu i okrepljujuću fizioterapiju. Bioproduct proizvodi za zdravstvenu njegu proizvode se u skladu s medicinskim propisima.

Podržana korisnička težina: do 135 kg
Podržana visina korisnika: 150-190 cm

– Veličina –
– Neto težina: 98 kg
– Bruto težina: 114 kg
– Duljina: 128 cm (položeno: 182 cm)
– Širina: 75 cm (52 ​​sjedeći dio)
– Visina: 116 cm (položena: 88 cm)
– Specifikacije –
Nazivni napon: 110-120V ~ 60Hz 220-240V ~ 50Hz / 60Hz
Potrošnja energije / Nazivna ulazna snaga: 150W
Snaga u stanju pripravnosti: <0,5 W!
Broj zračnih jastuka: 28 kom
Razina buke: maksimalno 58 dB
Programirano vrijeme masaže: 20 minuta
Sigurnosna struktura: Klasa I

Potpuno trogodišnje jamstvo!
produljenje jamstva:
+ 1 godina: 750kn (= 4 godine)
+ 2 godine: 1500kn (= 5 godina)

Poslat ćemo vam opis i korisnički priručnik na hrvatskom jeziku!
Postupak isporuke: Naše kolege besplatno će isporučiti, sastaviti i upravljati masažnom stolicom za vas po cijeloj Hrvatskoj!
Mogućnosti plaćanja: dostavom na licu mjesta u gotovini, predračunom, kreditnim karticama.
Kako naručiti: Naš proizvod možete naručiti klikom na gumb “pošalji upit”. Ispunite obrazac za narudžbu, kontaktirat ćemo vas i dogovoriti detalje isporuke. Ako imate pitanja ili ste zapeli u sučelju za naručivanje, kontaktirajte nas telefonom (+ 385-1-66 99-361), e-poštom (prodaja@bioproduct.hr).

Niste odlučili koju masažnu fotelju odabrati? Pomoći ćemo vam da donesete odluku!

Boja: crna i bež 

Odabirom masažne fotelje Admiral, odabrali ste najbolje za sebe i cijelu vašu obitelj!

Za sve vaše upite stojimo vam na raspolaganju!

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361