-34%

MASAŽNA FOTELJA FANTASY

590.00 

Kategorija: Oznaka:


Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361.

  • površinska i dubinska masaža
  • 3automatska programa
  • shiatsu masaža za cijela leđa
  • sklopiva konstrukcija
  • ergonomski oblikovana
  • vrlo jednostavno podešavanje fotelje u željeni položaj

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cijenu, vama prilagođen način plaćanja, mogućnost za dostavu na kućnu adresu, upute za rukovanje na matičnom jeziku, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne dijelove, partnera sa 20 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!


Masažna fotelja Fantasy je posebna po tome što ima vrlo konkretnu, čvrstu masažu koja se može podešavati. Ima sklopivu konstrukciju pa je samim tim i multifunkcionalna i vrlo praktična za korištenje.

Na fotelji je masaža podijeljena na četiri najbitnije tjelesne zone: vratno ramenu, leđno lumbalnu, bedrenu te zonu listova. Možete odabriti između dva načina vibracione terapije: dubinska ili površinska za svaki dio tijela, te pojedinačno ili istovremeno za cijelo tijelo. Masaža vibracijama posebno se preporuča za osobe koje imaju izražene probleme slabe cirkulacije, bolne, otečene noge i stopala.

Shiatsu masaža u leđima je vrlo konkretna, takođe se može podešavati brzina, jačina kao i područje masaže.

Također može pomoći za opuštanje cijelog tijela, obnavljanje energije te smanjenje napetosti i stresa. Na daljinskom upravljaču u svakom trenutku možete provjeriti koji dio tijela je pod tretmanom i odabrati funkcije koje želite, a možete izabrati i jedan od 3 automatska programa.

Fantasy se automatski isključuje nakon preporučenih 15 minuta masaže tako da se možete potpuno opustiti i relaksirati te čak i zaspati.

O kvaliteti masaže u masažnoj fotelji Fantasy može posvjedočiti više stotina zadovoljnih korisnika ove jedinstvene masažne fotelje.

 

Za sve vaše upite stojimo vam na raspolaganju!

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361.