MASAŽNA FOTELJA MARSHAL PREMIUM

3,990.00 

NAJBOLJA CIJENA!

AKCIJA do 22.02.2023.g.!

CIJENA ZA GOTOVINU

Specifikacija proizvoda:
Model: MARSHALL PREMIUM
automatski i ručni načini masaže
skeniranje tijela
produžetak za noge
refleksoterapija, grijanje leđa
glazba, zero gravity, zero space
zračni jastuci za masažu
Nazivni napon: 220-240V ~ 50Hz / 60Hz

Boja: bež 

Kategorija: Oznaka:

-jamstvo 3 godine
-osiguran servis
-plaćanje GOTOVINA, VIRMAN, KARTICE
-jednokratno i do 36 rata (visa, diners), ostale kartice 12-24 rate
-gotovinski popust

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

Vrhunski doživljaj u izuzetnoj i vrlo luksuznoj masažnoj fotelji!
Ova fotelja je pogodna za bilo koje mjesto u vašem domu i daje vam udobnost u svakom trenutku korištenja!

-električno obaranje i podizanje nastavka za noge i leđnog naslonjača
-skeniranje tijela za personaliziranu masažu
-6 automatskih programa masaže
-memorijske funkcije, podešavanje vremena, pauza
-5 masažnih tehnika za masažu cijelog tijela ili ciljanu masažu
-masaža stopala, listova, leđa, ramena i ruku zračnim jastucima
-masaža vrata, leđa i bedara: cjelokupna, djelomična i ciljana
-podešavanja vremena masaže od 5 do 30 min
-zračni baloni za maksimalnan doživljaj masaže
-produljiv nastavak za noge
-zero gravity (bestežinsko stanje), zero space (ušteda prostora)
-S izvedba masažnih glava i L masaža u leđima
-glazba, masaža stopala sa valjcima, grijanje

BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cijenu, vama prilagođen način plaćanja, mogućnost dogovora za dostavu na kućnu adresu, pri čemu je potrebno osigurati unos u objekat, upute za rukovanje na hrvatskom jeziku, edukaciju za upotrebu, garanciju, servis i rezervne dijelove, partnera sa 20 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

 

Vrhunski doživljaj u povoljnoj ali vrlo luksuznoj masažnoj fotelji! Ova fotelja je pogodna za bilo koje mjesto u vašem domu i daje vam udobnost u svakom trenutku korištenja! Revolucionarno LS oblik masaže potpuno se prilagođava vašim leđima i masira od vratne kralježnice sve do bedara!

masažna fotelja scan
Minimalni odmak od zida omogućit će vam da se kompletna fotelja pomjera prema naprijed, dok se postavlja u položaj za masažu, što je velika razlika u odnosu na druge fotelje, koje se obaraju leđima prema nazad. Vaša fotelja treba biti postavljena 5-7 cm od zida, i postaviti se u ležeći položaj a da joj pri tome nije potrebno postolje izvlačiti prema naprijed.

2D Masaža-precizno i učinkovito

Dizajnirana s mehanizmom 2D masaže, omogućuje vam da podesite intenzitet i snagu valjaka u 5 segmenata, podešavanje pozicije kod ciljane masaže kako po visini, tako i po širini-razmaku masažnih glava u 3 razmaka.

Oslobađa napetost mišića i ukočenost

Ova masaža fotelja je posebno dizajnirana kako bi se smanjila bol u mišićima i ukočenost, isteže i opušta mišiće leđa, što pomaže smanjiti umor.

Masaža vrata i ramena

Automatski program masaže za vrat i ramena omogućuje vam da u potpunosti uživate u masaži i uklanja bolove u vratnom području.

Gnječenje

Kombinacija mehaničke masaže masažnim mehanizmom i zračnim balonima simulira ljudski dodir što čini jedinstveni doživljaj, za uklanjanje umora i stresa.

Automatska masaža

Mogućnost odabira 3 širine razmaka masažnih glava, od 6cm do 21 cm.
 
Dokazano da 15 minuta automatske masaža revitalizira umorna područja te ima isti učinak na vašu kožu kao i opuštajuće kupke.

Zračni jastuci za ruke i noge
masažna fotelja tehnike
Kroz 20 zračih jastuka, ona daje potpunu masažu ruku i opušta prste ruku, stopala, listove i ramena, te stimulira akupunkturne točke na ruci.


Zero Gravity i L Shape položaji tijela

Postavljanje tijela u nekoliko točaka bestežinskog stanja, što je idelna pozicija za dobru cirkulaciju.

Položaj nulte gravitacije – opustite se! Doživite osjećaj lebdenja!
Koristeći NASA tehnologiju, ovaj položaj smanjuje pritisak na tijelo i omogućuje opuštanje. Položaj pozitivno utječe na zdravlje leđa. U ovom slučaju, bedro i potkoljenica su viši od srca. Gravitacija svakog dijela tijela ravnomjerno se raspoređuje na masažnu stolicu, čime se u potpunosti oslobađa pritisak na tijelo i kralježnicu. Nudi vam bestežinsko stanje koje vam pomaže da se opustite, napunite i opustite.

Skeniranje

Automatsko skeniranje visine tijela omogućuje optimalan učinak mehaničkih masažnih glava, te u kombinaciji sa produžetkom za noge postiže efekat idealne masaže za osobe različite visine.

Produljenje oslonca za noge

Nastavak za masažu nogu može se produžiti za 20 cm tako da odgovara korisnicima različitih visina.


neponovljiv doživljaj masaže za stopala valjcima

istezanje torakalne kralježnice

Masaža struka i grijanje leđa
 
Smanjuje umor, isteže mišiće struka i oslobađa ukočene zglobove, u kombinaciji sa termoterapijom leđa. Valna duljina infracrvenog zračenja poklapa se s valnom duljinom ljudskog tijela, što omogućuje da se energija apsorbira u stanice, aktivira ih, čime se potiče metabolizam.

 

Sinkronizacija

Masažne funkcije različitih masažnih tehnika su sinkronizirane tako da djeluju i pojačavaju pozitivan efekt cjelokupne masaže.

Audio sustav za reprodukciju glazbe, povezivanje  sa računalom ili mobilnim aparatom.

– Podaci o masaži –

Funkcija memorijske masaže – prisjetite se svog omiljenog načina masaže pritiskom na gumb
U memoriju može pohraniti dvije tehnike masaže kako bi ih sustav pohranio. Nakon uključivanja masažne stolice možete ih odmah pozvati kako biste odmah uživali u vrstama masaže koje vam samo trebaju.
Automatski programi masaže – 6 kom!

Masaža leđa i struka: Smanjuje bol u tim područjima, osvježava.
Program opuštanja: Inteligentna masaža višedimenzionalnom tehnikom.
Masaža ramena i vrata: Smanjuje bol i ukočenost
Masaža vraćanja energije-brzi učinak masaže
Masaža cijelog tijela: za one koji s manje ne mogu dobiti manje!
Vrijeme masaže prema vašim potrebama
Vrijeme masaže možete odabrati pomoću funkcije podešavanja vremena.

– Dodatne funkcije, značajke –

Šarena estetska LED svjetiljka u naslonu za ruke
Uživajte u savršenom sjedinjenju tijela i uma u živopisnom neonskom svjetlu i uđite u svijet snova. LED svjetlo s masažne stolice također daje sobi poseban izgled.

Prikladno za različite veličine tijela – SKENIRANJE I PRODULJENJE
Oslonac za noge je rastezljiv, širina masaže ramena je prilagodljiva, tako da odgovara različitim visinama i korisničkim veličinama, uz funkciju skeniranja.

Položaj nulte gravitacije – savršeno opuštanje
Ovaj mehanizam pozitivno utječe na zdravlje leđa. U ovoj se situaciji tjelesna težina ravnomjerno raspoređuje, a pritisak na kralježnicu smanjuje. Kada se pokrene način nulte gravitacije, postoji kut elevacije od oko 118 stupnjeva između tijela i nogu. Bedra i listovi su viši od srca. Gravitacija svakog dijela tijela ravnomjerno se raspoređuje na masažnoj stolici kako bi u potpunosti oslobodila pritisak na tijelo. Nudi vam bestežinsko stanje koje vam pomaže da se savršeno opustite.

Magnetska terapija
Stimulira refleksne točke na ruci i nozi. Magnetska terapija može sniziti kolesterol, eliminirati nakupljanje slobodnih radikala u tijelu i poboljšati imunitet organizma. Na temelju inspekcije Nacionalnog centra za kontrolu i nadzor kvalitete infracrvenih i industrijskih električnih proizvoda, utvrđeno je da je raspon magnetskog intenziteta 73mT, prema nacionalnim standardima zaštite s rasponom od 40-110mT.

Funkcija zagrijavanja leđa – ugodan osjećaj, još učinkovitija masaža
Funkcija zagrijavanja izvodi se infracrvenim zračenjem od ugljičnih vlakana. 40-50 ° C ugodno zagrijava leđa i smanjuje bolove u leđima. Valna duljina infracrvenog zračenja podudara se s valnom duljinom ljudskog tijela, što omogućuje apsorpciju energije u ljudske stanice, aktivirajući stanice i stimulirajući metabolizam.

Funkcija Zero Space – potrebno je samo 5 cm prostora od zida!
Sonata je dizajnirana da stane u uske prostore. Čak i za vrijeme rada, potrebno joj je samo 5 cm dodatnog prostora iza naslona! Sjedalo se pomiče naprijed ne dodirujući stražnji zid ili pod, tako da se masažna stolica može postaviti što bliže zidu! Masažne stolice koje nemaju ovu značajku također bi trebale biti 60-80 cm ispred zida.

Lako se premješta
Želite promijeniti poziciju fotelje? Uz pomoć kotača neće biti teško!

Kontroler LCD zaslona – jednostavan za upotrebu, lijep zaslon
Dizajn kontrolera je lijep i jednostavan za upotrebu. Kontrola mikroračunarskog čipa osigurava izvrsne i stabilne performanse. Upravljač ima puno informacija, lako se pokreće, ima lijep zaslon i omogućuje jednostavno rukovanje.

Nova tehnologija iz masažne fotelje Marshall
Dizajn stolice za masažu izrađen je uzimajući u obzir karakteristike ljudskog tijela. Sve to, u kombinaciji s Zero Space tehnologijom, dulje zakrivljenom masažom, magnetskom terapijom, 20 zračnih jastuka, 2 ventila i 1 zračnom pumpom, pruža vam najviše iskustvo masaže u vašem domu, pridonoseći zdravom i aktivnom životu. Nova funkcija je zračna pumpa 1 koja može sinkrono i kontinuirano upravljati snagom motora za 24 zračna jastuka. Udobna, mekša i jača masaža nudi jedinstveno iskustvo masaže sa zaista živahnom, svježom masažom.
Obično bolovi u kralješcima i ukočenost mišića uzrokuju bolove u području struka i leđa, kao i u vratu. Naše masažne fotelje koriste se najnovijom međunarodnom tehnologijom, prepoznajući točke masaže prema vašoj visini. Nude profesionalnu, udobnu i okrepljujuću masažu od vrata do tabana. Bioproduct proizvodi za zdravstvenu njegu proizvode se u skladu s medicinskim propisima. Ovaj proizvod nije medicinski, nego wellness proizvod.

TEHNIČKI PODACI:

Specifikacija proizvoda:
Model: MARSHALL PREMIUM
Ukupna težina:  90 kg
Dimenzije uspravno: 135 x 75 x 139
Dimenzije polegnuto: 180 x 75
Maksimalna težina korisnika : 120 kg

Nazivni napon: 220-240V ~ 50Hz / 60Hz
Nazivna snaga: 150W
Nazivno vrijeme: 20Min
Infracrveno grijanje leđnog dijela: od 40°C – 50°C
Sigurnosna struktura: Klasa I
Materijal: ekološka, antibakterijska koža
Boja: crna i bež 

Potpuno trogodišnje jamstvo!
produljenje jamstva:
+ 1 godina: 100eur (= 4 godine)
+ 2 godine: 200eur (= 5 godina)

Poslat ćemo vam opis i korisnički priručnik na hrvatskom jeziku!

Postupak isporuke: proizvode možete preuzeti u našem skladištu ili naručiti dostavu na vrata, pri čemu trebate osigurati unošenje fotelje u objekat da bi se mogla instalirati.

Mogućnosti plaćanja: dostavom na licu mjesta u gotovini, predračunom, kreditnim karticama.

Kako naručiti: Naš proizvod možete naručiti klikom na gumb “pošalji upit”. Ispunite obrazac za narudžbu, kontaktirat ćemo vas i dogovoriti detalje isporuke. Ako imate pitanja ili ste zapeli u sučelju za naručivanje, kontaktirajte nas telefonom (+ 385-1-66 99-361), viber/whatsapp (091 4000 960), e-poštom (prodaja@bioproduct.hr).

Niste odlučili koju masažnu fotelju odabrati? Pomoći ćemo vam da donesete odluku!

Za sve vaše upite stojimo vam na raspolaganju!

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361