MASAŽNA FOTELJA PRESIDENT

AKCIJA!!! -35%

POZOVITE ZA NAJBOLJU CIJENU!

091/4000-960

TOP MODEL-3D TEHNOLOGIJA!
8 AUTOMATSKIH PROGRAMA MASAŽE
6 MASAŽNIH TEHNIKA ZA CILJANU MASAŽU
4 PROGRAMA 3D MASAŽE
ISTEZANJE TIJELA, GLAZBA
68 ZRAČNIH JASTUKA, REFLEKSOTERAPIJA
BESPLATNA DOSTAVA
JAMSTVO 3+2 GODINE
REDOVNA CIJENA 5990 EUR
POSEBAN POPUST ZA GOTOVINU I VIRMAN
PLAĆANJE NA 12, 24, 36 RATA ILI POTROŠAČKIM KREDITOM DO 60 RATA
Kategorija: Oznaka:

Masažna fotelja President 3 D

PRESIDENT – 3D TOP MODEL!
Premium ili masažna fotelja najviše klase, vrhunskih masažnih tehnika, 3D masaža! -jedina fotelja sa 3D tehnologijom, koja omogućava 3D detekciju i dubinsku masažu vrata i  leđa, sa mogućnošću izlaska masažnih glava do 12cm po trećoj dimenziji-u dubinu!
CIJENA 5990 EUR.

Ekskluzivna masažna fotelja PRESIDENT 3D udobna je, opušta, smanjuje umor, ublažava bol, smanjuje stres, pruža refleksoterapiju i na kraju, ali ne najmanje važno, fantastičnu masažu! President skenira 12 segmenata leđa, tako da na osnovu skeniranja određuje masažu najprilagođeniju vašim leđima što je najveća razlika od svih drugih modela masažnih fotelja. Preciznost masažnih ruku i valjaka iznimna je. Opremljen je podesivim masažnim mehanizmom u svim smjerovima. Zbog precizne procjene i precizne kontrole, masirat će vas s točno onom snagom koja vam je potrebna i najprikladnija za vas!

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cijenu, vama prilagođen način plaćanja, besplatnu dostavu na kućnu adresu, upute za rukovanje, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne dijelove, partnera sa 20 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

 Funkcije i djelovanje

– dizajn sadrži niz pametnih 3D mehaničkih ruku koje se mogu pomicati gore-dolje 105 cm, po širini 6-21 cm i naprijed-nazad-po dubini-12 cm! – automatska detekcija-skeniranje tijela se vrši najpreciznije, po visini, širini i dubini, prateći potpuno prirodne zakrivljenosti vašeg tijela, te prilagođavajući masažu rezultatima skeniranja

Masaža leđa u obliku slova S – prati oblik kralježnice, masira cijela leđa!
3D sustavom valjaka ruke za masažu pomiču se gore / dolje / lijevo / desno / naprijed / natrag oko vrata, ramena (mišića s kapuljačom), leđa i struka. Valjci se kreću u sustavu u obliku slova S, prateći i prilagođavajući se obliku kralježnice. Raspon širine može biti od 6 cm do 21 cm. Na taj način kralježnice ne dodiruju kralježnicu, ali mogu pokriti i cijela leđa!

Tehnike masaže:


– Shiatsu (otisak prsta): pritišće glavne točke tijela; brzina i širina masaže su podesive. Ova metoda učinkovito ublažava napetost i ukočenost mišića smanjenjem pritiska na kralješke.


– Kuckanje: Masažni valjci lagano tapkaju leđa gore-dolje i potiču cirkulaciju krvi kroz leđa. Blaga kucajuća masaža jedna je od najpoznatijih i najtraženijih metoda opuštanja i masaže.


– Gnječenje: Ova metoda duboko pritišće mišiće, stimulirajući neke od glavnih točaka energije. Smanjuje napetost i ukočenost mišića. Štoviše, možete dobiti jedinstvenu masažu podesivom brzinom.


– Gnječenje + tapkanje: Kombinirana alternativna masaža za cijelo područje leđa.
– Stiskanje ramena (mišića trapeziusa) i gnječenje (hvatanje): Masaža koju izvode 3D masažni valjci opušta mišiće i smanjuje umor. Masaža prema gore također ublažava najdublje bolove.


– kotrljanje-rolanje (potpuno ili djelomično): možete doživjeti nevjerojatnu točnost 3D masažnih valjaka. Cijelo područje mišića koje prolazi duž kralježnice masira se gore-dolje masažnim valjkom koji umiruje leđa.

– programi masaže: udobnost, otklanjanje umora, ublažavanje bolova, brzo otkrivanje iskustva masaže, opuštenost, istezanje struka, zračna masaža cijelog tijela, 3D masaža

3D inteligentna tehnologija masaže
Inteligentne ruke za masažu automatski otkrivaju mjesto ramena, pregledavaju linije tijela, prilagođavaju točke masaže i udaljenost između masažnih ruku. Primit ćete potpuno jedinstvenu masažu koja vama odgovara! Uz prilagođavanje intenziteta i brzine masaže, tijekom 3D masaže, masažni se valjci ne kreću samo okomito, već i u prostoru, naprijed i natrag. Postoji 5 nivoa brzine za masažu, a za flapping i shiatsu masažu možete odabrati između 5 različitih opcija širine kako biste prilagodili širinu masažnih ruku.


President masažna fotelja – profesionalni “masažni terapeut”
Inteligentna masaža rukama masira poput profesionalnog masera.

Gua Sha masaža stopala i peta na valjcima

Masira se poput masaže koju pruža ljudska ruka. President sadrži naprednu tehnologiju masažnih valjaka koja pruža Guasha iskustvo masaže koje nudi profesionalna masažna terapija. Fokusirajući se na Yongquan točku na tabanima, masaža može biti fina i trajna, ali također jača. Masaža stopala je neponovljiv doživljaj, masažom valjcima za donji dio stopala, s 3 brzine, te zračnim jastucima koji rade kompresiju i kontrakcije cijelog stopala, s posebnim naglaskom na petu.

Teleskopski nastavak za masažu stopala se isteže prema naprijed kako bi se mogle masirati osobe različite visine.Teleskopski nastavak je opremljen masažnim valjcima i zračnim jastucima, uz dodatak 8 prirodnih magneta.Različiti zračni jastuci u potpunosti će zaokrenuti potkoljenicu, gležanj i stopalo, ponudit će vam trostruko iskustvo koje nikada nećete zaboraviti. Masaža stopala s valjcima oponaša ljudski dodir, a dolazi s naprednim masažnim valjkom pružajući masažu sličnu onoj koju nudi profesionalni terapeut. Fokusiranje na točke na tabanima nogu, s naizmjeničnim jačim ili slabijim, ali i konstantnim masažama.

– ručna masaža za vrat, ramena i leđa sa tri masažne opcije: cjelokupna (masaža cijelih leđa), djelomična (masaža zone) i ciljana (masaža točke), sa pet podesivih brzina)

– masaža ruku zračnim jastucima, set za gornji dio ruku tj. nadlaktice, tri podesiva intenziteta
– zračna masaža donjeg dijela tijela: masaža leđa, masaža sjedećeg dijela, masaža listova i stopala sa tri podesiva intenziteta
– funkcija prilagodbe širine za masažu gornjeg dijela ruku za osobe različite širine ramena
– karbonska vlakna omogućuju grijanje u leđnom dijelu
– tipke za brzo biranje na desnom naslonu za ruku, uključujući pomicanje nogu i leđa gore-dolje
– oslonac za noge se prilagođava različitim tjelesnim visinama-produžuje
– naslon za leđa koristi tehnologiju za maksimalnu uštedu prostora, takozvani ZERO SPACE
– podešavanje podizanja nogu i naslona za leđa kao i automatsko podešavanje za spuštanje
– glazbeni sustav koji se kontrolira Bluetooth spajanjem na mobitel ili tablet, glasovna utičnica za pozive na lijevom naslonu za ruke

 

Automatski odabir za masažu

Na daljinskom upravljaču, naći ćete 8 automatskih masažnih programa, koji će Vam ponuditi razne metode za masažu, različitih pokreta, različitim brzinama masaže, zračne masaže, itd


Masaža zračnim jastucima

 

Masaža podlaktice i nadlaktice zračnim pritiskom – cijela ruka je osvježena!
Funkcija masaže podlaktice zračnim tlakom (s 8 ugrađenih zračnih jastuka), ramena (s 4 ugrađena zračna jastuka), s tri intenziteta. Tijekom vertikalne masaže nadlaktice i podlaktice, jastuci za masažu nalaze se u različitim položajima, to omogućuje puno ugodniji položaj nadlaktica, a masaža podlaktice također može biti učinkovitija. Zračna masaža na rukama može se odabrati s 3 mogućnosti podešavanja intenziteta. Masažna stolica opremljena je zračnim jastucima koji prate zakrivljenost ljudske ruke, pružajući masažu koja potpuno masira vaše ruke na točkama Yangchi i Quchi. Uravnotežena 3D kontrakcija zračnih jastuka osvježava vaše ruke i dlanove.
Masaža donjeg dijela tijela – fantastično opuštanje i osvježenje!
Masaža donjeg dijela leđa (s 4 ugrađena zračna jastuka), masaža listova (16 zračnih jastuka), masaža stopala / peta, stopala, nožni prsti / (36 zračnih jastuka) s 3 intenziteta. Masaža donjeg dijela tijela može se odabrati s 3 postavke intenziteta na stražnjici i listovima. Zračni jastuci različitih veličina u potpunosti okružuju listove, gležanj, potplat i stopalo i nude vam fantastično trostruko iskustvo. Stimulira tačke Xuanzhong i Taixi, što rezultira savršenom udobnošću i skladom.
Kombinirano sa masažom u ramenima, i sinkronizirano sa zračnom masažom u cijelom tjelu, pokreće cirkulaciju od najudaljenijih mjesta od srca, te zahvaljujući velikom broju zračnih jastuka omogućuje jačanje krvotoka prema srcu.


Istezanje tijela – smanjuje napetost mišića i ukočenost mišića + ukočenost zglobova
Masažna stolica također se preporučuje za uklanjanje napetosti mišića i ukočenosti zglobova, pomažući tako u održavanju dobrog zdravlja. Istezanje se postiže uz pomoć masažnih jastučića za ramena, ruke i noge.
Zamah kukovima – masira, proteže se, opušta bokove
Zamah kuka posebna je masaža kukova kojom se postiže istezanje, opuštajući učinak pomicanjem zdjelice i bokova ulijevo i udesno. Može ublažiti suženje kuka, pomicanje sakra i skoliozu.

– Podaci o masaži –

Masaža listova
Držač za listove opremljen je masažnim valjcima i zračnim jastucima, kao i 8 prirodnih magneta koji će vas razmaziti.
Automatske masaže – pritiskom na tipku možete odabrati svoju omiljenu!
Odaberite unaprijed postavljenu masažu i doživite posebno iskustvo masaže. Na daljinskom upravljaču postoji nekoliko automatskih programa masaže koji nude različite načine masaže i različite pokrete.
Program ublažavanja boli: 15-minutni program masaže koji također smanjuje umor.
Program sportaša: Točnost i vrhunske performanse koje pruža sustav masaže s valjcima u kombinaciji s Shiatsu masažom (pritiskom prsta), ublažava umor.
Program masaže leđa i struka: usredotočen je na ublažavanje bolova u leđima i struku, opuštanje bokova i opuštanje ukočenih mišića i olakšavanje vježbanja.
Udobni program za starije korisnike: Masaža cijelog tijela od vrata do nožnih prstiju, od ramena do vrhova prstiju. Masiranje cijelog tijela. Jedinstveno iskustvo masaže!
Program masaže vrata i ramena: Najkorisniji za radnike koji sjede – djeluje, opušta područje oko vrata i ramena, ublažava bol oko vratnih kralješaka.
Program istezanja: Dizajniran za ublažavanje bolova i ukočenosti mišića, isteže mišiće leđa, opušta mišiće i smanjuje umor.

Ručno biranje masaže gornjeg dijela tijela
S 3 načina za masažu: masaža cijelog tijela-cjelokupna, masaža određenih dijelova-djelomična ili masaža na nepomičnom mjestu-ciljana.
Dva načina memorijske masaže – pohranite svoj omiljeni način masaže i odaberite ga pritiskom na gumb
Sve što morate učiniti je pritisnuti tipku dvije sekunde i automatski će se način memorije aktivirati nakon što se začuje zvuk.
Možete postaviti željeno vrijeme masaže
Ovisno o vašim potrebama, kontinuirana masaža tijekom 10, 15, 20, 25, 30 ili 40 minuta.

– Dodatne funkcije, značajke –

-Funkcija zagrijavanja leđa – ugodan topli osjećaj i učinkovitija masaža – ublažava bolove u leđima
Funkcija infracrvenog grijanja leđa od 40-50 ° C ugodno zagrijava leđa i ublažava bolove u leđima. Valna duljina infracrvenog zračenja podudara se s valnom duljinom ljudskog tijela, koje aktivira stanice i potiče metabolizam. Funkcija grijanja pruža ugodan osjećaj uz koji se možete savršeno opustiti. Može se isključiti na zahtjev.
-Magnetska terapija
Zračni jastuci za listove sadrže 8 magneta s prirodnom energijom. Magnetska terapija može smanjiti razinu kolesterola, eliminirati nakupljanje slobodnih radikala u tijelu i poboljšati tjelesni imunitet. Na temelju inspekcije Nacionalnih infracrvenih i industrijskih centara za kontrolu i nadzor kvalitete električne energije, utvrđeno je da je raspon magnetskog intenziteta 73 mT, u skladu s nacionalnim standardima zaštite u rasponu od 40-110 mT.
-Ionizacija
Čisti zrak, pomaže normalnom funkcioniranju imunološkog sustava – negativno nabijenim ionima kisika
President masažna fotelja kontinuirano stvara negativno nabijene svježe ione kisika tijekom rada.
Učinci negativno nabijenih iona kisika na naše tijelo:
– Pozitivno regulira funkcioniranje autonomnog živčanog sustava.
– Poboljšava unos kisika u stanice, tkiva i organe
– Pojačava mikro-cirkulaciju i poboljšava perifernu cirkulaciju.
– Obnavlja tijelo.
– Jača psihičku funkciju unošenjem više kisika u krvne žile u mozgu.
– Stabilizira potencijal stanične membrane.
-Nulta gravitacija – potpuno opuštanje-zero gravity
S funkcijom nulte gravitacije, fotelja je postavljena u vodoravni položaj. Bedra i listovi su viši od srca. Gravitacija svakog dijela tijela ravnomjerno se raspoređuje na masažnoj stolici kako bi u potpunosti oslobodila pritisak na tijelo. Nudi vam položaj bestežinskog stanja koje vam pomaže da se savršeno opustite.
-Zero Space – može se postaviti neposredno uz zid
Masažna fotelja president treba samo 5 cm od zida iza nje, čak i tijekom rada. Sjedalo masažne stolice može se pomaknuti prema naprijed bez dodirivanja poda ili stražnjeg zida.


Sustav glazbenog playera – slušajte svoju omiljenu glazbu s telefona putem Bluetootha
Njime možete upravljati pametnim telefonom ili tabletom povezivanjem na fotelju putem Bluetootha, a također možete puštati vlastitu glazbu spajanjem na pametni terminal. Audio kabel možete koristiti i za izravno spajanje na utičnicu na naslonjaču. Ulaz za slušalice nalazi se na lijevom naslonu za ruke.

Prikladno za različite korisničke veličine – podesivi držač za listove i širinu ramena
Ovisno o visini korisnika, držač za listove može se slobodno pomicati (do 15 cm), pružajući masažu cijelog tijela prema individualnoj visini svakog korisnika. Postoje 3 različite širine na ramenu.
Prečaci na desnom naslonu za ruke i praktični LCD i tablet kontroler

Inovativna tehnologija Zbog svoje inovativne funkcije, zračne pumpe mogu raditi sinkronizirano ili kontinuirano, kako bi se osigurala potrebna energija za pokretanje zračnih jastuka. I masaža za opuštanje i snažan pritisak zračnih jastuka su precizni i jedinstveni, što vam omogućuje da uživate u potpunoj relaksaciji.

najbolja tehnologija masaže
Zahvaljujući svojoj inovativnoj funkciji, zračne pumpe rade sinkronizirano, kontinuirano pružajući snagu motora potrebnu za rad zračnih jastuka. Snažni pritisak opuštajuće masaže i zračnog jastuka precizan je i jedinstven, što vam omogućuje uživanje u osvježavajućoj masaži. Bolovi kralježaka obično uzrokuju bolove u području struka i leđa, kao i u vratu. Bionwell masažne stolice koriste se vrhunskom međunarodnom tehnologijom s funkcijom 3D detekcije koja prepoznaje točke masaže prema vašoj visini. Od točke Fengchi na vratu do točke Yongquan na tabanima – ova tehnologija sadrži 500 točaka po cijelom tijelu – nudi profesionalnu, udobnu i okrepljujuću fizioterapiju. Naši proizvodi za zdravstvenu njegu proizvode se u skladu s medicinskim propisima.

Fizioterapija na 12 točki- po drevnoj medicini:
FENGCHI točka – može pomoći jetri da radi; ima detoksikacijski učinak; preporuča se kod glavobolje i održavanja zdravlja zuba.
JIANJING točka na vratu – Može ublažiti cervikalnu spondilozu i ukočene bolove u vratu.
TIANZONG točka na ruci – Može ublažiti bol glenohumeralnog periartritisa (sindrom smrznutog ramena), kao i bol u ruci.
XINSHU točka – Sprječava zagušenja u prsima, smiruje živce, podupire srce.
GANSHU točka Umiruje jetru i žuč, regulira i jača vid, podupire jetru.
SHENGSHU točka Pomaže zadržavati vodu.
NEIGUAN točka Umiruje um i ublažava bol, podupire srce.
SANLI Point on Arm – Čisti srce i poboljšava vid, popravlja želudac, ramena i ruke, čireve na ustima, zubobolju, prehladu i probavne smetnje.
SANLI točka na nogama – Jača slezenu i želudac, pomaže u borbi protiv hepatitisa, upale crijeva, bronhitisa, nefritisa.
TAIXI točka – jača struk, učinkovit protiv nefritisa, cistitisa, emfizema.
KUNLUN točka – smiruje živce i čisti srce, pogodan je za ublažavanje išijasa (džep išijasnog živca), artritisa koljena, uganuća gležnja.
YONGQUAN točka – smiruje jetru, korisno protiv nesanice, protiv glavobolje na bazi živaca, za ublažavanje miokarditisa (upale srčanog mišića).

Podržana korisnička težina: do 140 kg
Podržana visina korisnika: 150-200 cm

– dimenzije –
– Neto težina: 126 kg
– Bruto težina: 151 kg
– Duljina: 142 cm (položeno: 220 cm)
– Širina: 80 cm (približno 56 cm bez naslona za ruke)
– Visina: 127 cm (položena: 92 cm)
– Specifikacije –
Nazivni napon: 220-240V ~ 50Hz / 60Hz
Potrošnja energije / Nazivna ulazna snaga: 240W
Snaga u stanju pripravnosti: <0,5 W!
Broj zračnih jastuka: 74 kom
Razina buke: maksimalno 58 dB
Povremeno vrijeme masaže: 20 minuta
Sigurnosna struktura: Klasa I
boja bež, krem i crna

Postupak isporuke: Naše kolege isporučit će i sastaviti masažnu fotelju President za vas po cijeloj zemlji besplatno!
Mogućnosti plaćanja: isporukom na licu mjesta u gotovini ili bankovnom doznakom, karticama jednokratno ili na rate.
Kako naručiti: Naš proizvod možete naručiti klikom na gumb “pošalji upit”. Ispunite obrazac za narudžbu, kontaktirat ćemo vas i dogovoriti detalje isporuke. Ako imate pitanja ili ste zapeli na sučelju za naručivanje, kontaktirajte nas telefonom (01 66 99 361, 091 4000 960), e-poštom (prodaja@bioproduct.hr).

Niste odlučili koju masažnu fotelju odabrati? Pomoći ćemo vam da donesete odluku!
Pozovite nas za najbolju cijenu prema načinu plaćanja.

Dimenzije   

Za sve vaše upite stojimo vam na raspolaganju! Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361