-51%

ROTO STEPER

290.00 

 

Vibro trening

 

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

Kardiovaskularni trening predstavlja najvažniju komponentu u prevenciji bolesti tjelesne neaktivnosti i nezaobilazan je medij za promicanje zdravlja na temelju učestalosti pojave kardiovaskularnih bolesti u populaciji. Središnji čimbenici rizika za kardiovaskularne bolesti su visoki krvni tlak, povišene razine masnoća u krvi, pretilost, nedostatak tjelovježbe i stres. Dokazano je da je povišeni krvni tlak značajno niži kod osoba koje redovito vježbaju nego kod neaktivnih osoba.
Vježbanje se stoga smatra “svestranim” zaštitnim faktorom. Kardio tjelovježba je najvažniji element u prevenciji bolesti povezanih s nedostatkom tjelovježbe, a kao procjena učestalosti kardiovaskularnih bolesti među populacijom je bitan element medij za promicanje zdravlja.
Primarni čimbenici rizika za kardiovaskularne bolesti su hipertenzija, hiperlipidemija, prekomjerna tjelesna težina, nedostatak tjelovježbe i stres. Pokazalo se da je hipertenzija znatno rjeđa među osobama koje redovito vježbaju nego kod osoba koje sjede. Stoga je tjelovježba najbolji zaštitni faktor.

Roto step sprava dizajnirana je tako da korisniku slobodno pruža učinkovito okruženje za izvođenje tjelesnih vježbi čija je ključna zadaća borba protiv viška kilograma, postizanje zdravog držanja, povećanje mišićne mase, općenito pozitivno toniziranje tijela itd.
S ovom stvarno moćnom spravom za vježbanje, čiji besprijekoran dizajn pruža jednostavnost korištenja i dug radni vijek, odabrat ćete najučinkovitiji model vježbanja za sebe. Izvođenje vježbi temelji se na imitaciji pokreta “gore/dolje po stepenicama”, kao i pokreta “u stranu”.
Moderan dizajn ovog univerzalnog aparata, koji se lako integrira u kućno okruženje, osigurava prisutnost upravljačke konzole s intuitivnim sučeljem za pristup različitim razinama intenziteta opterećenja.

ciljevi treninga

Uvod u vježbe
> Trening upoznavanja ili prilagodbe (Za početnike ili nakon duže pauze od treninga)
> Kondicijski i zdravstveni trening (prevencija, opće jačanje organizma, kondicija u starijoj dobi)
> toniranje tijela (zatezanje tkiva, mršavljenje)
> oblikovanje tijela (izgradnja mišića, dobro utrenirano tijelo)
> Joint-blagi trening izdržljivosti
> Poticanje metabolizma lipida (sagorijevanje masti)
> Trening koordinacije
> Rehabilitacija ili regeneracija
Ruke i torzo > biceps > triceps > ramena > prsa > natrag područje nogu, bokova i donjeg dijela > Četveroglavi bedreni mišić (kvadriceps) > mišiće koljena > Kosi trbušni mišić > rectus abdominis > mišić potkoljenice > raspirač za butine > Gluteus maximus
Kratki program zagrijavanja može rizik od sportskih ozljeda znatno smanjiti. Stoga, prije treninga, trebali biste zagrijte tijelo najmanje 5 minuta. Obratite pažnju na svoje držanje, gornji dio tijela trebao bi biti nagnut lagano naprijed.
Postoji nekoliko načina za održavanje ravnoteže: > Možete se lako uhvatiti za ručke okvira.
Palac je usmjeren prema naprijed i unutrašnjoj strani zgloba na tijelo.
> Uspostavljanje ravnoteže rukama. > Za pomoć upotrijebite ekspander trake.

Za postavke vremena i brzine počnite s manjim, pa podižite na više razine.
Radi lakšeg Rukovanje tijekom treninga, možete koristiti daljinski upravljač, pričvrstiti na okvir.
Kako biste vidjeli uspjeh, trebali biste to činiti tri puta tjedno vježbajte na RotoStepu najmanje dvadeset minuta.
Što češće Trenirate, bolje stanje postaje, što sagorijeva masti koristi.
Za provjeru možete koristiti monitor otkucaja srca kako ne biste preopteretili svoje tijelo.

Kalorije i dijete
Rotostep pomaže kod mršavljenja, kalorijski je kontroliran. Dijeta je i dalje bit-sve i kraj svega.Stvoriti takvu dijetu naravno da je važno da korisnik može potreba za kalorijama zna. To uključuje mnoge čimbenike: veličinu, težinu, dob, spol, stil života itd. Srećom, danas je sva zapakirana hrana označena kalorijama, kao i količine masti i soli. Stoga nikada nije bilo tako lako držati se takve dijete.