VIBRO TRENING PROFESSIONAL

Vibro trening professional

redovna cijena 1290eur

popust za gotovinu

Popularnost vježbanja pomoću vibracija može se jednostavno objasniti. Treniranje s vibracijama ima vježbe koje su poznate, jednostavne i dramatično povećavaju rezultate koji se mogu ostvariti primjenom brzih vibracija.
Prednosti izvedbe uobičajenih vježbi kao što su press-up, sit-up ili čučnjevi, povećavaju se jednostavnim izvođenjem ako ih radite na Fitness vibracijskoj plati, a ne na podu. Jednostavnost i lakoća vježbi poboljšavaju rezultate i smanjuju vrijeme treniranja što objašnjava nevjerojatnu popularnost ovog proizvoda.

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

Vježbe sa vibracijama omogućavaju korisnicima gubitak težine kao i smanjenje opterećenja na zglobovima i mišićima. Uklanjanjem potrebe za dodatnom tjelovježbom smanjuje se negativan utjecaj na tijelo. Stoga je Fitness plata, kao metoda treninga sa minimalnim ulaganjem idealna za ljude svih dobi i sposobnosti.
Da biste uspješno izgubili težinu, poboljšali snagu i osnovnu stabilnost potrebno je primijeniti masu ili ubrzanje tijela. Većina vježbi primjenjuje dodatnu masu u tijelu tijekom vježbanja. Masa se isporučuje u obliku utega te je zbog toga uobičajeno da u dvoranama dominiraju sprave sa utezima i slobodni utezi.

Fitness vibracijska plata primjenjuju ubrzanje u tijelu u obliku brzih vibracija koje se javljaju do 50 puta u sekundi. Odgovor tijela na ove vibracije je nenamjerno naprezanje mišića u pokušaju da se ponovno stabiliziraju što na kraju i daje rezultate.
Profesionalni trener za vježbanje, sprava sa 99 razina oscilacija i 99 razina vibracija.
Odaberite automatske programe ili ručno postavite svoje željene frekvencije za vježbanje.

odabir 9 automatska programa
podešavanje vremena vježbanja
podešavanje brzine od 0 do 99
dva motora, za vertikalno i horizontalno kretanje
Korisnički definirani programi
Odabir načina rada-vibracije i oscilacije

Dvije vrste pokreta

Fitness plata ima dva načina pokreta koji se mogu koristiti samostalno ili istodobno. Prvo kretanje najčešće se naziva “oscilacija”, a uključuje pomicanje plate koja se ljulja (titra) s jedne strane na drugu. Drugi način obično se naziva “vibracija” i uključuje duboku pulsirajuću vibraciju.

 

Ručna kontrola

Najpopularniji način upravljanja je ručno upravljanje. To je najjednostavnija metoda za početnike, a također omogućava i potpunu kontrolu za profesionalne sportaše. Kada uključite spravu, bit će spremana za ručni način rada. Koristite tipke TIME + i TIME- za podešavanje željenog vremena vježbanja. Za početak treninga, pritisnite tipku START / STOP. Obadva motora će započeti vibriranje brzinom od 1. Možete podesiti obadva motora brzinama + i -. U ručnom načinu rada možete trenirati s bilo kojim pokretom ili ih koristiti istovremeno. Možete podesiti svaki motor do brzine od 99. Napominjemo da će većina korisnika trenirati brzinom od 1 do 30, jer je to dovoljna snaga za ostvarenje većine ciljeva.

Funkcije

Pritisnite tipku MODE za skeniranje između 9 programa i ručnog načina rada. Pritisnite tipku START / STOP za početak programa ili ručnog treninga.

Programi

Fitness plata ima 9 programa za odabir. Ako tijekom vježbanja koristite vježbe kretanja, preporučujemo ručnu kontrolu kao što je prethodno opisano. Ako želite zadržati fiksni položaj 10 minuta, pronađite pogodan program.

Ručno 1 – samo upravljanje vibracijama
Ručno 2 – samo kontrola oscilacije
Ručno 3 – upravljanje vibracijama i oscilacijom zajedno
P1 – uvodni oscilacijski program
P2 – lagani program
P3 – intenzivni program
U1 – program izgaranja masnoće
U2 – lagani program
U3 – intenzivni program treninga

Fitness tim je za korisnike unaprijed programirao 3 opcije kao što je gore prikazano za U1, U2 i U3. Međutim te se mogućnosti mogu zamijeniti vlastitim programskim postavkama kako bi odgovarale vašim kondicijskim zahtjevima. Nakon promjene, novi program će ostati spremljen u memoriji sve dok se ponovno ne promijeni.

Osmislite svoj vlastiti program

DEFINIRANI KORISNIČKI PROGRAMI (U1, U2, U3)

Fitness plata omogućuje programiranje vlastitih postavki za dizajniranje vlastitih programa i odgovarajuće brzine.

Program traje ukupno 10 minuta. Brzina vibriranja i / ili oscilacija i vrijeme u sekundama unutar tih 10 minuta može se mijenjati na sljedeći način:

Pritisnite tipku ‘Mode’ dok ‘U1’ ne zatreperi. Potom pritisnite tipku ‘P’.

1. Za podešavanje motora brzine oscilacija pritisnite tipke + ili –

2. Za podešavanje motora brzine vibracija pritisnite tipke + ili –

3. Zatim možete prilagoditi vrijeme u sekundama, za koje želite da se uređaj pokrene na gore odabranim brzinama. Da biste to učinili, pritisnite tipke Time + ili –

4. Ako ste zadovoljni odabirom, pritisnite ‘P’

Ponovite korake 1-4 dok ne dobijete program u trajanju 10 minuta. Ako želite program koji traje manje od 10 minuta, jednostavno postavite brzine za vremenski raspon koji Vam je potreban. Da biste dovršili program, obadva motora postavite da se pokreću brzinom od 0 za 30 sekundi nakon završnog segmenta. Pritisnite tipku za zaustavljanje tijekom ovih 30 sekundi.

VODIČ ZA TRENING S VIBRACIJAMA

BMI
Da biste provjerili svoj BMI, pritisnite tipku BMI. Koristite tipke TIME + i TIME – za odabir spola, a zatim ponovno pritisnite tipku BMI za potvrdu. Pomoću tipki TIME + i TIME- za odabir i tipke BMI za potvrdu, odaberite dob, visinu i težinu. Sada pritisnite prstima senzore na konzoli i Vaš BMI će biti prikazan.

UPUTE O SIGURNOSTI

Ukoliko se bilo koji od sljedećih uvjeta odnosi na Vas, preporučujemo da potražite savjet liječnika prije uporabe fitness plate:

* akutna stanja tromboze
umjetni / sintetički spojevi
* kardiovaskularne bolesti
* epilepsija
* kila / hernija
* trudnoća
* nedavni ugrađeni implantati uključujući: igle, vijke, zavojnice za umjetne ekstremitete, zglobove itd.
* nedavne rane od operacije
* teški dijabetes
* teške migrene
* tumori

Ako osjećate bol, vrtoglavicu, slabost ili imate kratki dah tijekom treninga, odmah prestanite koristiti fitness platu i zatražite medicinsku pomoć.

Kako radi

Prednosti vibracijskog treninga su unaprijeđene i od strane fitness profesionalaca i medicinske struke. Rezultati koji se mogu postići potvrđeni su kroz opsežna nezavisna istraživanja akademske zajednice i pozitivna iskustva koja su primijetili fitness treneri i stručnjaci.

Prednosti

Trening vibracijama djelotvoran je za:

* brzo mršavljenje i toniranje linije

* smanjenje celulita.

* povećanje snage i fleksibilnosti

* poboljšanje cirkulacije i gustoće kostiju

* smanjenje vremena oporavka kod bolova i ozlijeda

Provedite manje vremena vježbajući:

Vježba sa vibracijama koristi tradicionalne vježbe i pojačava ih primjenom vibracija, što Vam omogućuje da smanjite duljinu treninga i postignete bolje rezultate bez presedana.

Uvod u trening

Spravu treba postaviti na tvrdu, ravnu površinu bez prepreka.

Kao i svaka vježba, važno je postaviti parametre Vašeg treninga kako bi odgovarali Vašim mogućnostima i osobnim sposobnostima. Preporuča se započeti s dva ili tri treninga tjedno po 10 minuta. S vremenom se dužina i učestalost mogu postupno povećavati. Svakako bi korisnici koji su novi u ovoj vrsti vibracijskog treninga trebali započeti na usporenoj brzini.

Nikad ne vježbajte više od 15 minuta, osim ako ne slijedite određeni program po preporuci liječnika ili fitness treneraa. Ne preporučuje se trenirati više od jednom svaki drugi dan.

Dizajn sa dva motora omogućava korištenje obadva motora istovremeno ili samostalno.

Unaprijed postavljeni programi su dizajnirani tako da jednostavno stanete na spravu sa lagano savijenim nogama, tako da koljena nisu ukočena, a kombinacija oscilacija i vibracija pri različitim brzinama će Vas “ljuljati”. Vaše tijelo će se automatski pokušati suprotstaviti i održati ravnotežu. Varijacije brzina programa osiguravaju neprestani izazov za mišiće.

Možda ćete otkriti da je za Vas najbolji ručni način upravljanja. Tada uvijek savjetujemo korisnicima da krenu s onim što je najudobnije za njih. Većina ljudi započinje sa srednjom brzinom (20-30) a nakon što steknu sigurnost da povećavaju brzinu na obadva motora.

Ako želite provesti set rutinskih vježbi, poput prikazanih, možda biste radije stavili spravu na motor vibracija samo uz intenzitet koji Vam odgovara. Pokušaj vježbanja u modu oscilacije može biti teži jer je kretanje prilično snažno.

Držanje tijela, ukočenost i napetost mišića (tj. kontrakcije mišića ) važni su čimbenici koji doprinose treningu. Ako su mišići napeti, zgrčeni, oni će apsorbirati vibracije kako bi pomogli jačanju i toniranju tih mišića. Ako mišići nisu napeti, primjerice tijekom vježbi za masažu, brzo će se oporaviti i mogu se provesti češće sesije.

Ravnoteža i držanje

Važno je održavati dobro držanje (ne naslanjati se na pete ili ukočiti zglobove) i držati ravnotežu tijekom treninga. Ne bi se trebali “objesiti” na ručke kako biste održali ravnotežu. Tjelesna težina bi trebala biti pretežno na prednjoj strani stopala, a koljena bi se trebala nalaziti iznad Vaših nožnih prstiju.

Ako se Vaš cilj odnosi na gubitak težine, preporučujemo da postupno povećavate broj različitih vježbi koje izvodite. To možete povezati s postupnim povećavanjem vremena provedenog na svakoj vježbi kao i povećanjem brzine.

Za oporavak, fleksibilnosti i rehabilitaciju bolje je obaviti specifične vježbe koje se odnose na određeni problem ili cilj. Bolje je izvršiti manji broj vježbi pri nižim brzinama na kojima se osjećate sigurno, jer Vam pomaže u održavanju ravnoteže i držanja koje je neophodno za učinkovito treniranje.

Za snagu, brzinu i energiju, povećajte intenzitet vježbi radeći na velikom broju okretaja. Vježbajte kraće s dužim periodom odmora.

 

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 01/66 99 361 ili 091/4000-960