SERVIS MASAŽNIH FOTELJA

Kupnjom proizvoda ostvarujete pravo na jamstveni/garantni rok koji je propisao proizvođač kao davatelj jamstva/garancije ili uvoznik, a takođe i mogućnost doplate za produljenje redovitog jamstva/garancije.

Za informacije o produljenom jamstvu/garanciji molimo da kontaktirate naš ured prodaje.

Za sve proizvode iz našeg asortimana osigurali smo jamstvo/garanciju i rezervne dijelove, u skladu sa zakonskim odredbama, kao i mogućnost popravka originalnim dijelovima.

Sve proizvode kupljene kod nas preuzet ćemo i popraviti u slučaju kvara u najkraćem mogućem roku, te vratiti na vašu adresu.

U slučaju da imate bilo kakav upit, nejasnoću ili sumnju u neispravnost vašeg proizvoda, molimo da kontaktirate naše urede prodaje.

U najkraćem roku kontaktirat će vas naš odjel za informacije, te dogovoriti daljnje radnje potrebne za ispravno korištenje vašeg proizvoda.

Zbog svakodnevnih upita, savjetujemo da ne kupujte proizvode bez mogućnosti popravka i servisiranja nego samo od prodavatelja sa originalnim rezervnim dijelovima.

Usprkos dugogodišnjem iskustvu, masažne fotelje i masažere kupljene kod drugih prodavatelja najčešće nismo u mogućnosti popraviti u svom servisu, upravo iz tog razloga.

Važno je da pri pozivu osigurate podatke iz jamstvenog/garantnog lista koji ste zaprimili na isporuci proizvoda.