APARATI ZA VJEŽBANJE

Aparati za vježbanje doma-izbor različitih modela

Popularnost aparata za vježbanje pomoću vibracija može se jednostavno objasniti. Treniranje s vibracijama ima vježbe koje su poznate, jednostavne i dramatično povećavaju rezultate koji se mogu ostvariti primjenom brzih vibracija.
Prednosti izvedbe uobičajenih vježbi kao što su press-up, sit-up ili čučnjevi, povećavaju se jednostavnim izvođenjem ako ih radite na Fitness vibracijskoj plati, a ne na podu. Jednostavnost i lakoća vježbi poboljšavaju rezultate i smanjuju vrijeme treniranja što objašnjava nevjerojatnu popularnost ovog proizvoda.

Odaberite svoj aparat za vježbanje pomoću vibracija, napravite vlastiti trening.

Vježbe sa vibracijama omogućavaju korisnicima gubitak težine kao i smanjenje opterećenja na zglobovima i mišićima. Uklanjanjem potrebe za dodatnom tjelovježbom smanjuje se negativan utjecaj na tijelo. Stoga je Fitness plata, kao metoda treninga sa minimalnim ulaganjem idealna za ljude svih dobi i sposobnosti.
Da biste uspješno izgubili težinu, poboljšali snagu i osnovnu stabilnost potrebno je primijeniti masu ili ubrzanje tijela. Većina vježbi primjenjuje dodatnu masu u tijelu tijekom vježbanja. Masa se isporučuje u obliku utega te je zbog toga uobičajeno da u dvoranama dominiraju sprave sa utezima i slobodni utezi.

Fitness vibracijska plata primjenjuje ubrzanje u tijelu u obliku brzih vibracija koje se javljaju do 50 puta u sekundi. Odgovor tijela na ove vibracije je nenamjerno naprezanje mišića u pokušaju da se ponovno stabiliziraju što na kraju i daje rezultate.

U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor krema i drugih proizvoda za svakodnevno korištenje.

Pozovite nas za bilo koju informaciju, kao i mogućnost narudžbe pojedinačnog proizvoda ili u kompletu za najpovoljniju cijenu.

Za svaki naručeni proizvod poslat ćemo vam opis i korisnički priručnik na hrvatskom jeziku!

Mogućnosti plaćanja: dostavom na licu mjesta u gotovini, karticom kod dostave, uplatniocom na račun.
Kako naručiti: Naš proizvod možete naručiti klikom na gumb “pošalji upit”. Ispunite obrazac za narudžbu, kontaktirat ćemo vas i dogovoriti detalje isporuke. Ako imate pitanja ili ste zapeli u sučelju za naručivanje, kontaktirajte nas telefonom (+ 385-1-66 99-361), e-poštom (prodaja@bioproduct.hr).

.