STOLOVI ZA ISTEZANJE

Inverzijski stol ili stol za istezanje-najbolje za vaša leđa.

Vježbanje na stolovima za istezanje se postiže potpuno ukidanje pritiska na diskove i oslobađanje živca.

Stolovi za istezanje su idealno neinvazivno rješenje, bilo da se radi o potrebi istezanja tijela, oslobađanja diska, jačanje muskulature ili samo vježbanje.

Inverzivna terapija uključuje postavljanje u položaj potpunog obrnutog visa (okomito prema dnu, s glavom prema dolje) ili položaj manjeg kuta, ali i dalje u poziciji u kojoj je glava u nižoj poziciji od nogu. Tijelo pritom mora biti ravno, a kralježnica opružena. U ovom položaju se događa tzv. spinalna dekompresija i način je rasterećenja kralježnice. Ovim postupkom se nježno isteže kralježnica, smanjujući pritom pritisak u diskovima i zglobovima i pojačavajući prirodni proces cijeljenja oštećenih diskova.

Primjenom inverzne terapije pomoću stola za istezanje poboljšava se protok krvi i izmjena hranjivih tvari u ozlijeđenom području. Negativan pritisak stvoren dekompresijom smanjuje pritisak unutar diska i pritisak na živce, odstranjujući pritom bol i disfunkciju.

Antigravitacijska terapija smanjuje gravitacijski pritisak s diskova i živaca u kralježnici te povećava prostor među kralješcima. Radi se o terapiji kojom se istezanjem kralježnice smanjuje bol u leđima i nogama.

Stol za istezanje se može postaviti u željeni položaj, od uspravnog do potpuno okomitog, uz vlastitu kontrolu.

U ponudi su različiti modeli stolova za inverziju, sklopive klupe za inverziju, inverzijske klupe sa masažom i grijanjem, ili sa čvrstom stabilnom konstrukcijom stola za inverziju.

Poslat ćemo vam opis i korisnički priručnik na hrvatskom jeziku!

Mogućnosti plaćanja: dostavom na licu mjesta u gotovini, predračunom, kreditnim karticama.
Kako naručiti: Naš proizvod možete naručiti klikom na gumb “pošalji upit”. Ispunite obrazac za narudžbu, kontaktirat ćemo vas i dogovoriti detalje isporuke. Ako imate pitanja ili ste zapeli u sučelju za naručivanje, kontaktirajte nas telefonom (+ 385-1-66 99-361), e-poštom (prodaja@bioproduct.hr).

Pozovite nas za sve detaljnije informacije, savjete kao i najpovoljniju cijenu.
.