VISCO MEMORY JASTUK

memorijski jastuk
posebna visco pjena
termo osjetljiv
idelana visina i dimenzija
prilagodljiv svim fizionomijama
MATHERM GERMANY

Kategorija: Oznaka:

Visco uložak jastuka

Koristi se kao uložak u jastučnice merino, lama, kašmir i druge.

Ukoliko ste već pomislili da za vas ne postoji idealan jastuk, sigurno niste isporobali najnoviji proizvod nastao kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja stručnjaka  koji se bave problematikom spavanja. Visco materijal odlikuje se svim bitnim svojstvima neophodnim za idealnu podlogu pri spavanju. Bez posebnog napora jastuk visco možemo stisnuti gotovo na „nulu“.

Radi takvog ponašanja jastuk se odlično prilagođava anatomiji tijela u ovom slučaju to je vratni dio kralježnice. Muskulatura vrata se rasterećuje zbog djelovanja VISCO-pjene koja se optimalno prilagođava prirodnom položaju mišića i kostiju. Ne dolazi do neugodnih ukočenosti i napetosti koje su povezane s glavoboljom. Korišteni materijali odlikuju se tzv. „memory” efektom, reagiraju na toplinu tijela te na taj način čine odličnu podlogu za vaš vrat, kralježnicu i samu glavu. Osnovnom materijalu dodaje se tzv. „POLYOLE“ specijalni dodatak da se uspori vraćanje u početni oblik. Ta Visko-pjena ima veliku gustoću od cca. 60 kg/m3 i dosta nisku specifičnu trvdoću od cca. 2,0 Kpa.

visco memorijski jastuk

VISCO - ULOŽAK JASTUKA        

Visco pjenu razvila je NASA za svemirska putovanja kako bi smanjila silu ubrzanja tijekom polijetanja. Visco proizvodi od pjene dokazano su najbolji sustavi za spavanje koje moderna tehnologija nudi.
Viskozna pjena reagira na individualni oblik tijela i temperaturu, točkovno je elastična, ravnomjerno raspoređuje tjelesnu težinu i tako savršeno grli vaše tijelo.
Otvorena struktura viskozne pjene također potiče izmjenu topline i vlage. Sveukupno, ova svojstva materijala smanjuju potrebu za stalnom promjenom položaja ležanja i dovode do mirnog ponašanja u snu.

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361