MASAŽNA FOTELJA ADMIRAL 3D

7,290.00 

POZOVITE 091/4000-960

NAJBOLJA CIJENA U 3D KATEGORIJI!!!!

PREMIUM TOP MODEL-3D TEHNOLOGIJA!
AUTOMATSKO OTKRIVANJE MIKROPOLOŽAJA RAMENA I TOČAKA SHIATSU MASAŽE
21 VRSTA POSEBNIH MASAŽNIH TEHNIKA
5 MEMORIJSKIH FUNKCIJA I 5 OPCIJA POLOŽAJA
11 TEHNIKA MASAŽE I 7 VRSTA PODEŠAVANJA
38 ZRAČNIH JASTUKA, GRIJANJE LEĐA
ZERO SPACE, LS POLOŽAJ LEĐA, LED SVJETLA
GLASOVNO UPRAVLJANJE, 3D ZVUČNICI
BEŽIČNO PUNJENJE MOBITELA, BRZE KOMANDE
MAGNETNA TERAPIJA, ISTEZANJE NOGU
GNJEČENJE NOGU, STRUGANJE ZA POTKOLJENICE
PODEŠAVANJE DULJINE OSLONCA ZA NOGE, 3 SETA VALJAKA ZA STOPALO
MOGUĆA DOSTAVA NA VRATA
JAMSTVO 3+2 GODINE
POSEBAN POPUST ZA GOTOVINU I VIRMAN
PLAĆANJE NA 12, 24, 36 RATA
Kategorija: Oznaka:

Masažna fotelja Admiral PREMIUM 3D

ADMIRAL PREMIUM – 3D MODEL!
Premium ili masažna fotelja najviše klase, vrhunskih masažnih tehnika, 3D masaža!
-PREMIUM fotelja sa 3D tehnologijom, koja omogućava 3D detekciju položaja ramena kao i shiatsu točaka masaže te dubinsku masažu vrata i  leđa, sa mogućnošću izlaska masažnih glava do 12cm po trećoj dimenziji-u dubinu!

Ekskluzivna masažna fotelja ADMIRAL PREMIUM 3D udobna je, opušta, smanjuje umor, ublažava bol, smanjuje stres, pruža refleksoterapiju i na kraju, ali ne najmanje važno, fantastičnu masažu! Precizno skenira 12 segmenata leđa, tako da na osnovu skeniranja određuje masažu najprilagođeniju vašim leđima što je velika razlika od drugih modela masažnih fotelja sa 2D tehnologijom. Preciznost masažnih ruku i valjaka iznimna je. Opremljen je podesivim masažnim mehanizmom u svim smjerovima. Zbog precizne procjene i precizne kontrole, masirat će vas s točno onom snagom koja vam je potrebna i najprikladnija za vas!

Iako se slične fotelje već kod nekoliko operatera navode kao “4D” fotelje, to nije slučaj. Ovo je samo obmanjujući i nažalost obmanjujući lažni trik za kupca.

Admiral premium 3D masažna fotelja s ekskluzivnim izgledom!
3D inteligentna masažna tehnologija dužine 135 cm na leđima sve do sredine bedra! – Jedinstvena, sofisticirana, precizna i personalizirana masaža!
Inteligentni, novi tip dvostrukih ručica za masažu u obliku slova “V” pomiču se tiho i s novom generacijom inteligentne funkcije detekcije automatski procjenjuju linije i obline tijela, pružajući tako preciznu masažu. Na temelju toga se prilagođavaju točke masaže. To vam daje sofisticiranu, preciznu i prilagodljivu masažu!
Osim podešavanja intenziteta i brzine masaže, masažni se valjci pomiču ne samo okomito (gore i dolje; kao kod 2D fotelja) tijekom 3D masaže, već i u prostoru, naprijed i natrag. 3D je sofisticiraniji mehanizam s valjcima koji bolje prati površinu tijela jer se kreće ne samo u ravnini, već i u dubini i bočno. Inteligentna masažna masaža ruku vas masira kao što biste radili s profesionalnim masažnim terapeutom. Pružaju učinkovitu masažu oko vratnih kralježaka, torakalnih kralježaka i lumbalnih kralježaka. Dobit ćete ravnomjerno snažnu masažu leđa. To će vas osvježiti i ublažiti umor.

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cijenu, vama prilagođen način plaćanja, mogućnost za dostavu na kućnu adresu, upute za rukovanje, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne dijelove, partnera sa 20 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

 

Funkcije, svojstva

Metode masaže leđa (masažnim rukama)

Funkcije

– Dizajnirano sa setom inteligentnih 3D masažnih manipulatora koji se može pomicati gore-dolje i protezati od naprijed prema natrag.
Dizajnirano s funkcijama automatskog otkrivanja i mikropodešavanja položaja ramena, kao i funkcijom automatskog otkrivanja krivulje ljudskog tijela i točaka shiatsu masaže. Prema otkrivenoj krivulji ljudskog tijela i shiatsu masažnih točaka, može automatski prilagoditi manipulatore da se protežu od naprijed prema natrag, čineći masažu ugodnijom.
– Masaža sa 21 vrstom posebnih automatskih masažnih tehnika: brza masaža, komforna masaža, relaks masaža, masaža istezanja, masaža cijelog tijela, masaža vrata i ramena, masaža leđa i struka, kompresijska masaža cijelog tijela zračnim jastucima, oslobađanje od stresa, energija, za bolje spavanje, briga o zglobovima, masaža kralježnice, za osobe koje rade uredski posao, oporavak nakon sporta, briga za vrat i ramena, osvježavanje moždanih aktivnosti, briga o kralježnici, njega struka, briga o nogama i pomlađivanje.
– Pet memorijskih funkcija (M1, M2, M3, M4, M5); dostupne su napomene o spremljenoj funkciji i tehnikama masaže (np. otac, majka, kći, sin i sl).
Ručni odabir funkcije masaže sa pet opcija položaja (tj. puni raspon, lokalna, fiksna točka, gornji dio leđa i donji dio leđa)
– 11 tehnika masaže uključujuči gnječenje (7 vrsta različitih načina gnječenja mijenja se ciklički),
tapkanje (tapkanje I, tapkanje II), istovremeno gnječenje i tapkanje, shiatsu (shiatsu I, shiatsu II), podizanje ramena, 3D. (3D I, 3D II, 3D III, 3D IV)
– Funkcija podešavanja masaže: dostupno je 7 vrsta podešavanja, uključujući 5 različitih brzina i 5 razina intenziteta za prilagodbu masaže u leđnom dijelu, 5 razina podešavanja masaže, 5 različitih širina razmaka između masažnih kugli, 5 intenziteta za zračne jastuke, 3 različite brzine za masažu valjcima, 4 razine vremena.
– Masaža zračnim tlakom za gornji dio tijela: za ruke (8 zračnih jastuka), za ramena (2 zračna jastuka) sa 5 intenziteta za prilagodbu.
– Masaža zračnim tlakom za donji dio tijela: za noge (6 zračnih jastuka), za stopala (22 zračna jastuka) sa 5 intenziteta za prilagodbu.
– Funkcija grijanja za leđa koristi ugljična vlakna kao infracrveni izvor grijanja.
– Tijekom rada, zahvaljujući tehnologiji zero space, fotelja klizi naprijed na zakrivljenoj potpornoj šini, čime se štedi prostor.
– Vodilica za masažu u leđnom dijelu savršeno se uklapa u obline ljudskog tijela. Tako možete doživjeti potpuno iskustvo masaže od vrata do sredine bedara.
– Inteligentna glasovna kontrola (na engleskom).
– 3D digitalni zvučnici ugrađeni sa lijeve i desne strane u visini ramena – reprodukcija glazbe (npr. putem pametnog uređaja preko Bluetootha).
Funkcija bežičnog punjenja mobilnog telefona dostupna je na tipki prečaca lijevog naslona za ruke. Mobitel se može postaviti na fiksno bežično punjenje.
Lijevi naslon za ruke opremljen je automatskim ključem, tipkom za pokretanje glasovne kontrole (ova tipka je učinkovita samo kada je prekidač za glasovnu kontrolu na ručnom upravljaču uključen), tipkom za uključivanje/isključivanje grijanja, tipkom za podizanje potkoljenica, tipkom za spuštanje potkoljenica, tipka za spuštanje u ležeći položaj, tipka za podizanje u standardni položaj, tipka za rotaciju intenziteta manipulacije 3D masažom, tipka za uključivanje/isključivanje (pauza) i ostale tipke prečaca.
– U zračnim jastucima za lijevi i desni dlan istaknuta je masaža s funkcijom magnetske terapije.
– Funkcija masaže istezanja nogu: potkoljenice i naslon se mogu podizati i spuštati za automatsko ležanje, kao i za automatsko cikličko ležanje. U međuvremenu, zračni jastuci za noge i stražnji manipulator istovremeno surađuju jedni s drugima za masažu, a dio za noge se može istegnuti za bolju masažu.
– Ova fotelja je opremljena funkcijom masaže gnječenja nogu: funkcije gnječenja i masaže stiskanja zračnih jastuka nalaze se na osloncu za noge kako bi se ublažila ukočenost ili napetost mišića nogu uzrokovana dugotrajnim stajanjem.
– Istaknuta masaža “struganja” za potkoljenice: može ublažiti umor, smanjiti stezanje i bol u mišićima potkoljenice, učinkovito potiče cirkulaciju krvi, masira meridijane, smanjuje ukočenost ili napetost mišića nogu, ublažava lokalne otekline i vraća vitalnost.
– Nezavisna funkcija podešavanja gore/dolje oslonca za noge i naslona, funkcijom podešavanja naslona za gore/dolje te funkcijom automatskog podešavanja kuta ležanja bez gravitacije.
– Funkcija masaže s valjcima za stopala.Tri seta valjaka se kotrljaju za masažu korijena nožnih prstiju; za svod stopala dostupna je masaža kotrljanjem i struganjem; postoje tri razine brzine za podešavanje.
– Naslon za noge ima funkciju podešavanja, tako da je moguće produljenje i uvlačenje za stopala i noge; kada se noge izvuku pedalama, noge će se podići (u suprotnom smjeru od stopala) zajedno s istezanjem stopala. Duljina istezanja ovisi o duljini nogu korisnika. Duljina istezanja nogu je polovica duljine istezanja stopala, a uvlačenje ovisi o sili opruge.
LED svjetla za atmosferu na lijevom i desnom naslonu za ruke.
– Daljinski upravljač s TFT ekranom u boji.
Jastuk za glavu ima dvodijelni sklopivi dizajn, a broj slojeva možete odrediti prema svojim potrebama kako biste smanjili intenzitet masaže vrata i ramena. Jastuk za glavu može se proširiti na leđa kako bi se smanjio intenzitet masaže leđa što je prikladno za različite korisnike.

Tehnike masaže – 11 različitih masažnih metoda!

*Shiatsu (otisak prsta-2 moda): Pritišće glavne točke tijela. Ova metoda učinkovito ublažava napetost i ukočenost mišića smanjujući pritisak na kralješke. Možete birati između 2 različita načina masaže. Širina valjaka može se podesiti u 5 razina kako bi odgovarala različitim potrebama korisnika. Također možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka.

*Tapkanje (2 moda): Masažni valjci tapkaju po leđima gore-dolje i potiču cirkulaciju krvi kroz leđa. Tap masaža jedna je od najpoznatijih i najtraženijih metoda opuštanja i masaže. Možete birati između 2 različita načina masaže. Širina valjaka može se podesiti u 5 razina kako bi odgovarala različitim potrebama korisnika. Također možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka.

Gnječenje: Ova metoda pritiska duboko u mišiće, stimulirajući neke od glavnih točaka energije. Smanjuje napetost i ukočenost mišića. Štoviše, možete dobiti jedinstvenu masažu podesivom brzinom. Možete birati između 7 (!) različitih načina masaže. Također možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka.

Gnječenje + tapkanje: Kombinirana alternativna masaža za cijelo područje leđa. Također možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka.

Podizanje ramena:
Masaža koju obavljaju 3D masažni valjci opušta mišiće i smanjuje osjećaj umora. Masaža može ublažiti i najdublju bol. Također možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka.

3D masaža: možete birati između 4 različita načina masaže. Sa 5 različitih intenziteta. Sofisticirana, precizna masaža, sve više nalik na masažu ljudskom rukom, u svim smjerovima prostora (gore-dolje i naprijed-natrag). S dva trodimenzionalna načina masaže, brzina, intenzitet i širina masaže mogu se podesiti u 5 razina.
Možete podesiti brzinu, širinu i intenzitet za svaku masažu (opcije podešavanja mogu se razlikovati za različite masaže). 5 vrsta brzine na leđima, 5 vrsta snage na leđima, 5 vrsta raspona na leđima, 5 vrsta širine na leđima. Na taj način možete dobiti vrlo jedinstvenu, personaliziranu masažu. Intenzitet masaže u predjelu vrata i ramena može se podesiti i jastucima naslona za glavu (za jaču masažu slojevi jastuka se mogu skinuti.

Admiral Premium 3 D masažna fotelja – profesionalni “masažni terapeut” Inteligentna masaža ruku masira na isti način kao i profesionalni maser.

Masaža leđa u obliku SL – prati oblik kralježnice, masira cijela leđa i masira ih sve do sredine bedra, dužine 135 cm! Masažne ruke se kreću gore / dolje / lijevo / desno / naprijed / natrag 3D sustavom valjaka

3D sustav masažnih ruku kreće se naprijed/natrag oko vrata, ramena (trapezius i vrat), leđa i struka. Valjci se kreću u sustavu u obliku slova S prateći i prilagođavajući se obliku kralježnice.Na taj način valjci ne dodiruju kralježnicu, već se masiraju cijela leđa! Sa 4 masažne glave, tihe, inteligentne 3D masažne ruke izvode potpunu masažu leđa (vrat, ramena, leđa, struk). Masiraju u dužini od 135 cm,  pokrivaju cijela leđa i spuštaju se do sredine bedra. S-oblik šine za masažu uklapa se u S-oblik leđa, tako da je ergonomski i dobivate iznimno precizno iskustvo masaže leđa.

Masaža tijela zračnim jastucima sa zračnim pritiskom

Masaža cijelog tijela zračnim jastucima sa 38 zračnih jastuka! Zračna masaža se može odabrati s 5 vrsta postavki snage. Možete  odabrati i istovremenu masaža cijelog tijela zračnim jastucima, istovremeno masira 38 zračnih jastuka! Zračni tlak masaža podlaktice, ramena i dlana uz magnetsku terapiju – cijela ruka je osvježena!
Funkcija masaže podlaktice zračnim pritiskom (sa 8 ugrađenih zračnih jastuka), funkcija masaže ramena (sa 2 ugrađena zračna jastuka). Stolica za masažu opremljena je zračnim jastucima koji prate zakrivljenost ljudske ruke. Uravnotežena 3D kontrakcija zračnih jastuka osvježava vaše ruke i dlanove – potonje magnetskom terapijom. Magnetna terapija poboljšava nizak sadržaj magnetita u tijelu stimulirajući akupunturne točke. Intenzitet masaže zračnim jastukom može se podesiti – 5 razina.

Masaža zračnim tlakom donjeg dijela tijela – opuštanje i osvježenje! Masaža struka, masaža stopala / bedara, potkoljenice, gležnja, pete, stopala, prstiju / (28 zračnih jastuka). Zračni jastuci različitih veličina u potpunosti okružuju potkoljenicu, gležanj, taban i stopalo i nude vam fantastično trostruko iskustvo. Intenzitet masaže zračnim jastukom može se podesiti na 5 razina.

Informacije o masaži

Admiral PREMIUM 3D masažna fotelja je sposobna za personalizirane masaže 7 vrsta postavki masaže: 5 vrsta brzine leđa, 5 vrsta jačine leđa, 5 vrsta raspona leđa, 5 vrsta širine leđa, 5 vrsta jačine zračnog jastuka, 3 vrste brzina nožnog valjka, 4 vrste opcija podešavanja vremena .
Roler masaža stopala, prstiju, Ahilove i pete masira na isti način kao i masaža koju pruža ljudska ruka!
Admiral Premium 3D ima naprednu tehnologiju masažnih valjaka koja pruža iskustvo masaže koje nudi profesionalna masažna terapija. Masaža na tabanima može biti slabija, ali i jača – na 3 brzine.

Masaža stopala zračnim jastucima i kotačima! – masaže prema dužini veličine stopala!
Držač za stopalo je opremljen masažnim valjcima i zračnim jastucima koji vas masiraju. Mogu smanjiti napetost i oticanje nogu, osjetiti umor i bol u listovima, “pokrenuti” cirkulaciju krvi i vratiti nozi osjećaj vitalnosti

.

21 automatski način masaže! – Jednostavno možete odabrati iskustvo masaže koje vam odgovara! Odaberite unaprijed postavljenu masažu i doživite posebno iskustvo masaže.

 Mogu se odabrati automatski programi masaže koji nude različite načine masaže i različite pokrete.

Brza masaža – Brzo maženje zahvaljujući značajkama masaže.

Komforna masaža – Ugodno iskustvo masaže.

Relaks masaža – Lagana masaža kojom se možete opustiti i smanjiti osjećaj umora.

Masaža istezanja – Sa zračnim jastucima u struku, uzrokuje okretanje struka i stvara funkciju masaže uvijanja. To može smanjiti negativne učinke sjedilačkog rada i napetost mišića u lumbalnim mišićima.

Masaža cijelog tijela – Dubinska masaža koja može energizirati tijelo.

Masaža vrata i ramena – Masaža posebno za vrat i ramena koja može smanjiti bolove u mišićima.

Masaža leđa i struka – Masaža posebno za područje leđa i struka koja može smanjiti bolove u mišićima.

Kompresijska masaža cijelog tijela zračnim jastukom – Kompresijska masaža nadlaktica, ruku, koljena, nogu i stopala, koja može opustiti cijelo tijelo.

Masaža “kralježnice” – Može pomoći u “liječenju” grba i izbočenih prsa. Može pomoći u održavanju ili poboljšanju zdravlja kralježnice. Može pomoći u poboljšanju protruzije intervertebralnog diska.

Masaža za sjedeće radnike – Slična je fizičkoj aktivnosti masažom, može biti korisna onima koji puno sjede. Potiče tjelesne funkcije.

Sportska regeneracijska masaža – može vam pomoći da se oporavite od tjelesne aktivnosti i umora nakon sporta.

Osvježavajuća masaža uma – može smanjiti bolove u vratu i ramenima, stimulirati cirkulaciju krvi u mozgu stišćući akupunkturne točke Yuzhen i Dazhu.

Masaža kralježnice – usredotočuje se na poboljšanje zdravlja kralježnice i pokušava suzbiti posljedice sjedilačkog načina života.

Masaža “Njega struka” – Fokusira se na poboljšanje zdravlja lumbalnog dijela kralježnice, može pomoći u ublažavanju ukočenosti lumbalnih mišića.

Masaža stopala – Možete brzo ublažiti bolove u donjim ekstremitetima i smanjiti osjećaj umora u njima.

“Pomlađujuća” masaža – Možete poboljšati kvalitetu sna i radnu učinkovitost.

Ostale automatske masaže:

Masaža za oslobađanje od stresa, Energizirajuća masaža, Masaža za opuštajući san, Masaža koja štedi zglobove, Nježna masaža vrata i ramena, Ručno birana masaža gornjeg dijela tijela S 5 vrsta masažnih položaja: masaža cijelog gornjeg dijela tijela, masaža gornjeg i donjeg dijela leđa, masaža određenih područja i masaža na fiksnoj točki. Za posljednja dva, možete odabrati točno područje, mjesto ili čak točku masaže! Možete čak prilagoditi brzinu, intenzitet i širinu za svaku masažu.

Pohranite svoje omiljene tretmane masaže i jednostavno ih odaberite

Može pohraniti 5 tehnika masaže u memoriju, one su pohranjene u sustavu. Možete postaviti željeno vrijeme masaže
Prema vašim potrebama, kontinuirana masaža za vrijeme koje odredite.

Dodatne funkcije, značajke

Istezanje tijela i istezanje nogu

Pritisak na zračni jastuk listova osigurava nogu i potkoljenicu, a zatim se i oslonac za noge i naslon masažne stolice počinju naginjati, istežući ljudsko tijelo. Može smanjiti negativne učinke sjedećeg rada i napetosti mišića u lumbalnim mišićima.

Funkcija toplinske terapije oko leđa i trbuha – ugodan topli osjećaj i učinkovitija masaža – može ublažiti bolove u leđima

Funkcija infracrvenog grijanja na 40-50°C ugodno zagrijava vaša leđa i ublažava bol. Valna duljina infracrvenog zračenja podudara se s valnom duljinom ljudskog tijela, što aktivira stanice i potiče metabolizam. Funkcija toplinske terapije pruža ugodan osjećaj uz koji se možete još više opustiti. Može se isključiti na zahtjev. Osim toga, dostupna je i funkcija grijanja trbuha, što je dodatna funkcija grijanja leđa, leđa mogu dobiti još toplije grijanje.

Zero Gravity –
omogućuje ugodno opuštanje Ovaj mehanizam ima pozitivan učinak na zdravlje leđa. U ovoj situaciji tjelesna težina je ravnomjerno raspoređena, a pritisak na kralježnicu se smanjuje. Kada se pokrene način rada Zero Gravity, između tijela i nogu postoji kut elevacije od oko 118 stupnjeva. Bedra i listovi su viši od srca. Gravitacija svakog dijela tijela ravnomjerno je raspoređena na masažnu stolicu kako bi se u potpunosti oslobodio pritisak na tijelo. Nudi vam bestežinsko stanje koje vam pomaže da se opustite. Možete birati između 4 položaja.

Zero Space –
može se postaviti tik uz zid, masažna stolica treba samo 5 cm udaljenosti od zida iza sebe, čak i tijekom rada. Sjedalo masažne stolice može se pomicati naprijed bez dodirivanja poda ili stražnje stijenke. Time se štedi prostor u stanu.

3D digitalni sustav za reprodukciju glazbe – slušajte svoju omiljenu glazbu na svojim pametnim uređajima putem Bluetootha Također možete reproducirati vlastitu glazbu sa svojim pametnim telefonom ili tabletom tako da ga povežete na fotelju putem Bluetooth-a – uz zvučnike izvrsnog zvuka.

Prečaci na desnom naslonu za ruke – prikladni za korištenje

Za još lakši rad. Postavite najvažnije funkcije još praktičnije: uključivanje / isključivanje / pauza, podešavanje intenziteta 3D masaže, sjedenje i naginjanje unatrag, prebacivanje između automatskih načina masaže, funkcija grijanja leđa, položaji nulte gravitacije, spuštanje i podizanje oslonca za noge, inteligentni glas.

Mogućnost bežičnog punjenja mobitela na lijevom naslonu za ruke.

Šarena estetska LED rasvjeta na desnoj i lijevoj bočnoj ploči Uživajte u spoju tijela i uma u šarenom neonskom svjetlu i uđite u svijet snova. LED svjetlo iz masažne stolice također daje prostoriji poseban izgled. Stolica za masažu odgovara različitim visinama tijela.

Naslon za noge i naslon za leđa se mogu podići i nagnuti, a naslon za noge se može produžiti (20 cm!), što vam omogućuje da masažnu stolicu prilagodite svojoj udobnosti i visini te svi korisnici mogu dobiti masažu cijelog tijela.

Inteligentno upravljanje glasom – upravljajte masažnom stolicom svojim glasom! (na engleskom) Omogućuje još jednostavniju i ugodniju kontrolu.  Kontrole jednostavne za korištenje, lijepa vanjština i zaslon, ručni kontroler s TFT ekranom u boji.

Masažna stolica također omogućuje lakše pomjeranje, može se pomicati s ugrađenim kotačima

Podržana težina korisnika: do 120 kg

Podržana visina korisnika: 150-190 cm visine

Neto težina: 119 kg – Bruto težina: 139,5 kg –

Duljina: 142 cm (položena: 180,5 cm) – Širina: 88 cm (tijelo fotelje cca 55 cm) – Visina: 108 cm (položeno: 75 cm)

-dimenzije

Tehnički podaci

Nazivni / okomiti napon: 110-120V ~ 60Hz 220-240V ~ 50Hz / 60Hz / 100-240V Nazivna / okomita frekvencija: 50 / 60Hz

Potrošnja energije / Nazivna ulazna snaga: 150W

Broj zračnih jastuka: 38 kom

Razina buke: maksimalno 60 dB

Vrijeme povremene masaže: 20 minuta

Sigurnosna struktura: klasa I. P

Potpuno trogodišnje jamstvo!
produljenje jamstva:
+ 1 godina: 150 eur (= 4 godine)
+ 2 godine: 300 eur (= 5 godina)

Postupak narudžbe i isporuke:

proizvode možete preuzeti u našem skladištu ili naručiti dostavu na vrata, pri čemu trebate osigurati unošenje fotelje u objekat da bi se mogla instalirati.

Mogućnosti plaćanja: dostavom na licu mjesta u gotovini, predračunom, kreditnim karticama.

Kako naručiti: Naš proizvod možete naručiti klikom na gumb “pošalji upit”. Ispunite obrazac za narudžbu, kontaktirat ćemo vas i dogovoriti detalje isporuke. Ako imate pitanja ili ste zapeli u sučelju za naručivanje, kontaktirajte nas telefonom (+ 385-1-66 99-361), viber/whatsapp (091 4000 960), e-poštom (prodaja@bioproduct.hr).

Za sve vaše upite stojimo vam na raspolaganju!

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361