MASAŽNA FOTELJA PHYSIO

4,990.00 

novi model

skeniranje tijela
gnječenje potkoljenica, refleksoterapija
USB, bluetooth za glazbu, brze komande
zero gravity, zero space
18 automatskih i 10 ručnih modova masaže
cjelokupna i djelomična masaža, ciljana masaža,
akupresurne točke, grijanje
masaža gluteusa, refleksoterapija
S -shape, L -track, touch screen
zračni jastuci, glazba
Kategorija: Oznaka:

Masažna fotelja PHYSIO

POPUST ZA GOTOVINU I VIRMAN

PLAĆANJE NA 12, 24, 36 RATA
Pošaljite narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361
FOTELJA S MASAŽOM GLUTEUSA, raspona kretanja masažnih glava u leđima od 135 cm!

PHYSIO- busines class-najnoviji model!

   

Masažna fotelja vrhunske kvalitete, sa najnovijim 4D BIONIC manipulatorom, koja ima masažu u leđima od vratno-ramenog dijela, preko cijelih leđa, lumbalnog dijela, stražnjice pa sve do bedara, u dužini od 135 cm! Masažni valjaci u stopalima za neponovljivi doživljaj, kombinirani sa zračnim jastucima za listove i stopala. Glazba, USB, povezivanje sa mobitelom, računalom, tabletom putem bluetooth-a, zero gravity, zero space, 18 automatskih i 10 ručnih modova masaže, cjelokupna i djelomična masaža, ciljana masaža, akupresurne točke, masaža gluteusa, refleksoterapija, S-shape,  L-track, zračni jastuci,grijanje…

Mogućnost plaćanja gotovinom, virmanom, karticama jednokratno i na rate diners, visa, maestro, master.

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cijenu, vama prilagođen način plaćanja, mogućnost dogovora za dostavu na kućnu adresu, pri čemu je potrebno osigurati unos u objekat, upute za rukovanje na hrvatskom jeziku, edukaciju za upotrebu, garanciju, servis i rezervne dijelove, partnera sa 20 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

FUNKCIJE I DJELOVANJE –

Funkcije

– Uređaj je moderno dizajniran sa setom masažnih manipulatora koji se kreću gore i dolje sa 4 masažne glave
– Postoji deset tehnika simulativne masaže: gnječenje, tapkanje, gnječenje i tapkanje, shiatsu, kuckanje, masaža kotrljanja, 4D tapkanje, 4D gnječenje, 4D gnječenje i tapkanje, 4D Shiatsu.
– Automatske masažne funkcije za: udobnost, opuštanje, istezanje, masaža vrata i ramena, masaža leđa i struka, masaža cijelog tijela, njega kralježnice, oporavak od umora, liječenje meridijana, sjedenje, lako spavanje, wellness, sportsko liječenje, masaža za starije, ravnoteža tijela, njegu ljepote. Ukupno osamnaest vrsta automatskih masažnih funkcija.
Gornji dio tijela ručno odabire funkcije masaže; postoji pet položaja za masažu za odabir uključujući ciljani, djelomični, potpuni, gornji i donji; Postoji deset metoda masaže simulacije za odabir uključivanja gnječenja, tapkanja, gnječenja i tapkanja, Shiatsu, kuckanje, masažu kotrljanja, 4D tapkanje, 4D gnječenje, 4D gnječenje i tapkanje, 4D Shiatsu. Svaka tehnika masaže (osim masaže kotrljanja i 4D Shiatsu) podesiva se na pet brzina; U statusu tapkanja Shiatsu, kuckanja, kotrljanja, 4D tapkanja i 4D Shiatsu, masažne kugle podesiva su u tri širine.
Funkcija masaže zračnog jastuka: gornja i donja zona masaže zrakom. Gornja zona uključuje masažu ramena i ruku zračnim jastucima, a donja zona uključuje masažu od listova do stopala. Postoji pet razina intenziteta za odabir.
– Inteligentna funkcija prepoznavanja upravljanja glasom.
– Tehnologija klizne tračnice usvojena je za spuštanje okvira naslona kako bi naslon uvijek bio na nultoj udaljenosti od zida, čime se u najvećoj mjeri štedi prostor.
– Vodilica okvira naslona koristi tehnologiju zakrivljene vodilice, koja se potpuno prilagođava stražnjem dijelu ljudskog tijela i pruža uživanje u masaži od glave do bedara.
– Sustav za reprodukciju glazbe, s ugrađenim 3D digitalnim zvukom sa lijeve i desne strane. Bluetooth funkcija inteligentnih uređaja može se koristiti za bežično povezivanje za reprodukciju glazbe.
– Funkcija gnječenja potkoljenice: gnječenje i stiskanje zračnog jastuka oko unutarnje i vanjske strane potkoljenice, što može ublažiti ukočenost ili napetost mišića potkoljenice uzrokovanu dugim stajanjem.
– Oslonac za potkoljenice ima funkciju podešavanja koja se može uvući s oprugom. Produljite oslonac za potkoljenice tako da ispružite svoje noge a što je pogodno za osobe različite visine.
– gnječenje listova i potkloljenice, zasebna funkcija podešavanja podizanja okvira potkoljenice, funkcija podešavanja podizanja poluge za okvir naslona i funkcija automatskog podešavanja kuta ležanja bez gravitacije.
– Desni naslon za ruku opremljen je tipkom za uključivanje/isključivanje, tipkom za podešavanje poluge okvira, tipkom AUTO, tipkom za glasovnu kontrolu, tipkom za toplinsku obradu, tipkom za tlak zraka, tipkom za podizanje/spuštanje naslona za noge, tipkom za nultu gravitaciju i tipkom za podizanje/spuštanje naslona.
– Funkcija masaže valjkom za stopala dostupna je za donji dio stopala. Tri kompleta valjaka za masažu korijena nožnih prstiju; masaža rolanjem i struganjem namijenjena je za luk stopala i pete.
– Sa strane prednje tipke prečaca desnog naslona za ruku nalazi se USB funkcija punjenja.
– Nasloni za ruke s obje strane opremljeni su LED svjetiljkama za ambijent.
– LCD zaslon u boji daljinskog upravljača osjetljivog na dodir.
– funkcija automatskog resetiranja upravljača.

     

-DJELOVANJE U RAZLIČITIM SEGMENTIMA ŠIRINE
 

– ručna masaža za gornji dio tijela (tri masažne opcije: cjelokupna, djelomična i ciljana, sa pet podesivih brzina ). U programu lupkanja, shiatsu i kuckanja, širina razmaka između dvije kugle je podesiva u tri razine: široka, srednja i uska. Kod djelomične i ciljane masaže, glave masažne fotelje se mogu pomicati gore i dolje

Glave masažne fotelje se kreću po konstrukciji u obliku slova S, što znači da se vjerno prilagođavaju krivulji kralježnice, te prate L oblik leđa u sjedenju, što znači da prolaze slabinski dio i rade masažu i po bedrima. Takođe vrlo precizno prijanjaju uz tijelo, prateći zakrivljenost i radeći dubinsku masažu.

Pri tome rade istezanje torakalnog dijela kralježice, kao i nogu

– tri načina masaže zračnim jastucima za ruke i noge, 5 podesivih intenziteta

dio za noge je dizajniran sa kružnim valjcima za masažu stopala, od nožnih prstiju, preko luka stopala do peta

  

infracrveno grijanje u leđima

za opuštanje mišića i dubinsku masažu vrlo efektivna dubinska termoterapija

-oslonac za noge se prilagođava različitim tjelesnim visinama

– naslon za leđa koristi tehnologiju za maksimalnu uštedu prostora takozvani ZERO SPACE, gdje se kompletna fotelja kod obaranja pomjera prema naprijed, štedeći prostor iza fotelje – takođe se može postaviti u 2 položaja nulte gravitacije

– podešavanje podizanja nogu i naslona za leđa se vrši električnim putem, kao i automatsko podešavanje za postavljanje u položaj bestežinskog stanja

ZERO GRAVITY & ZERO SPACE

– oblik slova L prati krivulju tijela i omogućava nultu gravitaciju u ležećem položaju
-fotelja koristi tehnologiju uštede prostora, te se kod postavljanja u ležeći položaj kompletna izvlači prema naprijed, potrebno samo 5cm prostora do zida

Uključivanjem masažna fotelja se postavlja u prvi položaj za masažu, te vrši skeniranje tijela, čime se određuje visina ramena osobe koja sjedi, kako bi se dobio personalizirani program masaže. Takođe paralelno s time pokreće se refleksna masaža u stopalima, za neponovljiv doživljaj i iskustvo refleksoterapije. Odabirom jednog od 18 automatskih, ili jedne od 10 ručnih tehnika, te podešavanjem intenziteta zračne masaže u stopalima, listovima, rukama i ramenima, kao i mogućnošću uključivanja grijanja u leđima, postižete maksimalnu opuštenost, individulano prilagođenu masažu, koju možete memorirati i sačuvati u 2 memorijska programa.

Zero gravity funkcija u 2 položaja omogućava postavljanje tijela u bestežinsko stanje, za minimalno opterećenje kralježnice i maksimalnu jačinu masaže u leđima. Mehaničke ruke koje vrše masažu leđa, kreću se od vratnoramenog-cervikalnog dijela, preko lopatica, torakalnog, te lumbalnog dijela, gdje klasične fotelje dolaze u krajnju donju poziciju, Physio tu nastavlja masažu preko sakralnog dijela i trtice, čime postiže odlične rezultate za masažu ishialgičnog živca, piriformisa i gluteusa!

 

 • 18 automatskih programa:-Komforna – najudobnije iskustvo masaže
  -Relax – nježna i udobna dubinska masaža za opuštanje i ublažavanje umora
  -Stretch – okvir potkoljenice i okvir naslona za leđa se podižu i spuštaju za istezanje i povlačenje nogu i struka, učinkovito ublažava umor, smanjuje bolove u zglobovima i vraća vitalnost
  -Vrat/ramena – prema jedinstvenoj metodi masaže vrata i ramena, učinkovitom masažom vratne kralježnice i lopatice mogu se ublažiti bolovi u vratu i ramenima te smanjiti umor
  -Leđa/struk – fokus na leđa i struk kako biste ublažili bol u leđima i struku
  -Cjelokupna – duboka masaža, koja može oživjeti, vraća vitalnost tijela
  -Njega kralježnice- zaštitite zdravlje cijele kralježnice i poboljšajte nedostatak tjelovježbe
  -Oporavak od umora – oporavite cijelo tijelo od umora i boli; opuštanje, poboljšanje mikrocirkulacije i brzi oporavak od umora
  -Tretman meridijanom: brzo poboljšajte tjelesnu mikrocirkulaciju i ojačajte imunitet
  -Istezanje pri sjedećem položaju: namijenjeno osobama koje sjede u uredu, povećajte količinu tjelesne vježbe masažom i poboljšajte tjelesnu funkciju.
  -Laku noć: uz gnječenje, tehnike shiatsu masaže, u kombinaciji s masažom tlakom zraka niskog intenziteta i ovom funkcijom, kroz masažu 12 zdravstvenih akutočaka, pomažu u regulaciji i ravnoteži ljudskog tijela
  -Wellness za slobodno vrijeme: s udobnom metodom masaže, nježnom snagom i blagim ritmom, pogodnim za opuštanje i odmor.
  -Sportsko liječenje: brzi oporavak od umora nakon vježbanja
  -Masaža za starije osobe: usredotočite se na masažu leđa, stražnjice i bedara kako biste ublažili bol i prilagodili stanje zdravlja tijela
  -Ravnoteža tijela: otpustite pritisak, ublažite bolove, zaštitite mentalno zdravlje. Opustite mišiće i poboljšajte kvalitetu sna.
  -Njega ljepote: masažni manipulator u kombinaciji sa zračnim jastucima za ramena, masaža gnječenjem usmjerena na vrat i ramena, masaža gnječenjem i tapkanjem na leđima i struku, masaža gnječenjem na stražnjici, masaža gnječenjem i tapkanjem na krilu, valjci za stopala, zračni jastuci za noge i masaža zračnim jastucima za ruke započela je u isto vrijeme.
  -Podizanje kukova: činkovita masaža za stražnjicu i bedra, za oblikovanje tijela i smanjenje nakupljanja viška tjelesne masti.
  -Restauracija: namijenjen za starije osobe, s blagom snagom masaže i nježnim djelovanjem, a također je pogodan za osjetljive osobe

 

*Masaža cijelih leđa
*Automatsko podešavanje visine za masažu gornjeg dijela leđa-skeniranje
*produljiv nastavak za nasažu nogu do 25 cm
*Zero gravity- bestežinsko stanje
*Zero space (minimalan odmak od zida)
*”L” i “S” oblik prilagodbe tijelu *istezanje tijela u programu F1
*Refleksna masaža stopala-kružnim valjcima uz zračne jastuke za stopala i listove
*Magnetna terapija stalnim magnetima za listove i gležnjeve
*Podešavanje širine masažnih kugli u leđnom dijelu do 21 cm i 135 cm opseg masaže
*Ergonomski dizajniran naslon u obliku slova S
*Masaža ruku zračnim jastucima-prate liniju ruke, akupresurne točke
*Infracrveno grijanje za grijanje leđa do 50°C, stimulira metabolizam, smanjuje hladnoću i bol u leđima
*bluethooth i zvučnici za glazbu, tipke za brzo biranje, USB punjač
*Memorijske funkcije-bilo koja funkcija i metoda masaže može biti pohranjena u 2 pojedine memorijske funkcije

Boja: crna i bež i smeđa

    

zvučnici za glazbu, istezanje, usb punjac, tipke za brzo biranje, bluetooth, LED svjetla

Vanjski materijal: mikro vlakna (micorfiber) eko kože otporna na preklapanje, gubljenje boje, ljuštenje i pogodna za reciklažu, vrlo jednostavno održavanje

dimenzije:

Potpuno trogodišnje jamstvo!
produljenje jamstva:
+ 1 godina: 100 eur (= 4 godine)
+ 2 godine: 200 eur (= 5 godina)

Poslat ćemo vam opis i korisnički priručnik na hrvatskom jeziku!
Postupak preuzimanja i isporuke:proizvode možete preuzeti u našem skladištu ili naručiti dostavu na vrata, potrebno osigurati unos u objekat!
Mogućnosti plaćanja: dostavom na licu mjesta u gotovini, predračunom, kreditnim karticama.
Kako naručiti: Naš proizvod možete naručiti klikom na gumb “pošalji upit”. Ispunite obrazac za narudžbu, kontaktirat ćemo vas i dogovoriti detalje isporuke. Ako imate pitanja ili ste zapeli u sučelju za naručivanje, kontaktirajte nas telefonom (+ 385-1-66 99-361), e-poštom (prodaja@bioproduct.hr).

Niste odlučili koju masažnu fotelju odabrati? Pomoći ćemo vam da donesete odluku!