MASAŽNA FOTELJA PRESIDENT 3D

7,790.00 

POZOVITE ZA NAJBOLJU CIJENU!

tel/viber/whatsapp  091/4000-960

TOP MODEL-3D TEHNOLOGIJA! NAJNOVIJE!
AUTOMATSKO OTKRIVANJE MIKROPOLOŽAJA RAMENA I TOČAKA SHIATSU MASAŽE
20 VRSTA POSEBNIH MASAŽNIH TEHNIKA
3 MEMORIJSKE FUNKCIJE I 5 OPCIJA POLOŽAJA
6 TEHNIKA MASAŽE I 7 VRSTA PODEŠAVANJA
60 ZRAČNIH JASTUKA, GRIJANJE LEĐA I NOGU
UVIJANJE STRUKA, ANIONSKA TERAPIJA
ZERO SPACE, LS POLOŽAJ LEĐA, LED SVJETLA
GLASOVNO UPRAVLJANJE, 3D ZVUČNICI, BRZE KOMANDE
MAGNETNA TERAPIJA, ISTEZANJE NOGU
GNJEČENJE NOGU, STRUGANJE ZA POTKOLJENICE
PODEŠAVANJE DULJINE OSLONCA ZA NOGE ELEKTROMOTOROM
VALJCI ZA PRSTE I STOPALO, MASAŽA PETA
JAMSTVO 3+2 GODINE
POSEBAN POPUST ZA GOTOVINU I VIRMAN
PLAĆANJE NA 12, 24, 36 RATA karticama
Kategorija: Oznaka:

Masažna fotelja President PREMIUM 3 D – TOP MODEL!

PRESIDENT PREMIUM – 3D MODEL! NOVO!

Premium ili masažna fotelja najviše klase, vrhunskih masažnih tehnika, 3D masaža!

-PREMIUM fotelja sa 3D tehnologijom, koja omogućava 3D mikro detekciju položaja ramena, krivulju i oblik tijela kao i dužinu nogu (visinu osobe), te time najkvalitetniju presonaliziranu masažu!

Dubinska masaža vrata i  leđa, sa podešavanjem dubine masažnih glava u određenim tehnikama masaže do 12cm po trećoj dimenziji-u dubinu!

POSEBAN POPUST ZA GOTOVINSKO ILI VIRMANSKO PLAĆANJE

 

Iako se slične fotelje već kod nekoliko operatera navode kao “4D” fotelje, to nije istina. Ovo je samo lažni i nažalost obmanjujući marketinški trik za kupca. Nemojte nasjedati na lažno obećanje ekstra kvalitete po nerealno visokim cijenama!

Vrhunska Premium 3D masažna stolica elegantnog izgleda!

President Premium 3D je ekskluzivna vrhunska masažna fotelja s umjetnom inteligencijom koja je iznimno udobna, opušta, relaksira, smiruje, smanjuje umor, ublažava bol, smanjuje stres i na kraju, ali ne manje važno, pruža fantastičnu masažu!

3D inteligentna tehnologija masaže u leđima od vrata do sredine bedara!

Inteligentni masažni valjci se kreću tiho i automatski otkrivaju položaj ramena, procjenjuju linije tijela i zakrivljenosti!

Na temelju toga se podešavaju točke masaže i razmak između masažnih ruku (mogu se podesiti i ručno po potrebi – 11 položaja ramena).

Inteligentna masažne ruke vas masiraju kao što biste radili s profesionalnim masažnim terapeutom. One automatski otkrivaju položaj ramena, promatraju linije tijela, prilagođavaju točke masaže i razmak između masažnih ruku kako bi dobili personaliziranu masažu. Pružaju učinkovitu masažu oko vratnih, prsnih i lumbalnih kralježaka. Dobit ćete ravnomjerno snažnu masažu leđa. To će vas osvježiti i ublažiti umor.

Tehnologija 3D inteligentne masaže – što je to zapravo?

3D je još sofisticiraniji mehanizam s valjcima koji potpuno prati površinu tijela. Inteligentni uređaj za masažu tipa 3D prati prirodnu krivulju kralježnice i pruža duboku masažu cijelog kralježničnog mišića.
Učinkovita masaža paraspinalnih mišića može povećati mišićni tonus i poboljšati držanje.
Osim podešavanja intenziteta i brzine masaže, masažni se valjci pomiču ne samo okomito (gore i dolje; kao kod 2D fotelja) tijekom 3D masaže, već i u prostoru, naprijed i natrag.

Što je više u 3D masaži od 2D masaže?

Omogućuje još precizniju masažu – dijelom zahvaljujući savršeno preciznom skeniranju položaja tijela!
Omogućuje vrlo sofisticiranu masažu koja je još sličnija ljudskom dodiru – a dostupna je iznimno jaka masaža zahvaljujući većem pritisku koji se može primijeniti na 3D masažne valjke.
Omogućuje još personaliziranije masaže – masažni valjci dopiru do duboko ležećeg mišićnog tkiva, omogućujući opuštanje čak i najtvrdokornijih zgrčenih mišića.
Ruke za masažu mogu prodrijeti i dublje – uz pomoć masažnih ručica koje se protežu do dubine od 12 cm ili pod kutom od 78 stupnjeva može se postići prava dubinska masaža.

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cijenu, vama prilagođen način plaćanja, mogućnost dogovora za dostavu na kućnu adresu, upute za rukovanje, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne dijelove, partnera sa 20 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

 Funkcije i djelovanje

Funkcije
– Inteligentne 3D masažne ruke koje se pomiču okomito, lijevo-desno te naprijed-natrag.
– Dizajniran je s funkcijama automatskog otkrivanja i mikropodešavanja položaja ramena, kao i funkcijom automatskog otkrivanja krivulje ljudskog tijela i točaka shiatsu masaže. Prema
otkrivenoj krivulji ljudskog tijela i shiatsu masažnih točaka, može automatski prilagoditi manipulatore da se protežu naprijed – natrag, čineći masažu ugodnijom.
– Masaža sa 20 vrsta automatskih masažnih tehnika: brza masaža, komforna masaža, relaks masaža, masaža istezanjem, masaža cijelog tijela, masaža vrata i ramena, masaža leđa i struka,
kompresijska masaža cijelog tijela zračnim jastukom….
– Tri memorijska načina masaže za snimanje vaših omiljenih masaža (I,II i III)
– Ručno odaberite funkciju masaže za gornji dio tijela; postoji pet opcija položaja masaže (tj. puni raspon, lokalna, fiksna točka, gornji dio leđa i donji dio leđa), kao i šest tehnika masaže (podizanje ramena, gnječenje, tapkanje, shiatsu, istovremeno gnječenje i tapkanje i 3D. Za svaku tehniku masaže moguće je mijenjati 5 brzina masaže; tijekom masaže u stanju tapkanja i shiatsua,
masažne kuglice imaju pet stupnjeva širine za prebacivanje
– Masaža zračnim tlakom: masaža nadlaktice, podlaktice, leđa, struka, kukova, nogu, listova, podesiva u 3 intenziteta.
– Funkcija grijanja leđa i stopala koristi ugljična vlakna kao infracrveni izvor grijanja.
– Tijekom rada, zahvaljujući tehnologiji zero space, fotelja klizi naprijed na zakrivljenoj potpornoj šini, čime se štedi prostor.
– Tračnica za masažu je “SL” oblika, koja se savršeno uklapa u obline ljudskog tijela. Tako možete doživjeti iskustvo slično ljudskoj masaži od vrata do sredine bedara.
– Inteligentna glasovna kontrola (na engleskom).
– 3D digitalni zvučnici – reprodukcija glazbe (npr. putem pametnog uređaja preko Bluetootha).
– Funkcija uvijanja za struk: koristeći desni i lijevi zračni jastuk za struk, masažna fotelja može obavljati funkciju zamaha struka koji može ublažiti nelagodu uzrokovanu dugotrajnim sjedenjem
i napetost u mišićima struka.
– Prečaci na desnom naslonu za ruke: generator negativnih iona, podizanje fotelje, spuštanje fotelje, nulta gravitacija, pauza za masažu, podešavanje oslonca za noge, tipka za podešavanje
listova.
– Podizanje i spuštanje naslona za noge i naslona, 2 vrste položaja nulte gravitacije – pomoću kojih se može postaviti bestežinsko stanje koje je razvila NASA, može se
smanjiti pritisak na tijelo, može rezultirati visokim stupnjem opuštanja.
– Roler masaža stopala i prstiju, masaža pete i Ahilove tetive.
– Automatsko prepoznavanje duljine nogu: još bolja i personaliziranija masaža stopala. Kada podignete ili spustite oslonac za noge pod pravim kutom, oslonac za noge automatski detektira
dužinu nogu – podwšavanje po visini osobe.
– dekorativno LED osvjetljenje na bočnoj ploči.
– Anionski generator na desnom naslonu za ruke.
– Kada se isključi, fotelja se automatski vraća u prvobitni položaj, kao i masažni valjci.
– Ručni upravljač u boji.

Metode masaže leđa (masažnim rukama)

Tehnike masaže

Shiatsu (otisak prsta): Pritišće glavne točke tijela. Ova metoda učinkovito ublažava napetost i ukočenost mišića smanjujući pritisak na kralješke. Možete birati između 2 različita načina masaže. Širina valjaka može se podesiti u 5 razina kako bi odgovarala različitim potrebama korisnika. Također možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i izbor različitih opcija masaže (ciljana, djelomična, potpuna)

Tapkanje, sa dvije opcije: Masažni valjci tapkaju po leđima gore-dolje i potiču cirkulaciju krvi kroz leđa. Tap masaža jedna je od najpoznatijih i najtraženijih metoda opuštanja i masaže. Širina valjaka može se podesiti u 5 razina kako bi odgovarala različitim potrebama korisnika. Također možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i intenzitet masaže. (ciljana, djelomična, potpuna)

Gnječenje: Ova metoda pritiska duboko u mišiće, stimulirajući neke od glavnih točaka energije. Smanjuje napetost i ukočenost mišića. Štoviše, možete dobiti jedinstvenu masažu podesivom brzinom. Također možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i izbor različitih opcija masaže (ciljana, djelomična, potpuna)

Gnječenje + tapkanje: Kombinirana alternativna masaža za cijelo područje leđa. Također možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i izbor različitih opcija masaže (ciljana, djelomična, potpuna)

Podizanje ramena: Masaža koju obavljaju 3D masažni valjci opušta mišiće i smanjuje osjećaj umora. Masaža može ublažiti i najdublju bol. Također možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka. Nije moguće podešavanje po visini.

3D masaža sa 4 opcije: 5 različitih intenziteta. Sofisticirana, precizna masaža, sve više nalik na masažu ljudskom rukom, u svim smjerovima prostora (gore-dolje i naprijed-natrag). Brzina, intenzitet i širina masaže se mogu podešavati. Možete podesiti brzinu, širinu i intenzitet za različite masaže (opcije podešavanja mogu se razlikovati za različite masaže). Na taj način možete dobiti vrlo jedinstvenu, personaliziranu masažu. Intenzitet masaže u području vrata i ramena može se podesiti na naslonu za glavu također s jastucima (za jaču masažu skinite jastuk).

President Premium masažna fotelja – profesionalni “masažni terapeut”

Inteligentne masažne ruke masirajtu kao profesionalni maser.

Masaža leđa u obliku SL – prati oblik kralježnice, masira cijela leđa sve do sredine bedra, dužine 137 cm! Uz 3D sustav valjaka, ruke za masažu se pomiču gore/dolje/lijevo/desno/naprijed/nazad oko vrata, ramena (trapeznog mišića), leđa i struka. Valjci se kreću u sustavu u obliku slova S, prateći i prilagođavajući se obliku ramena. Raspon širine može biti od 3 cm do 21 cm na 5 širina! Na ovaj način valjci ne dodiruju kralježnicu, već se masiraju cijela leđa!
Tihe, inteligentne 3D masažne ruke izvode potpunu masažu leđa (vrat, ramena, leđa, struk), sa četiri masažne glave. Masiraju u dužini 137 (!) cm, što pokriva cijela leđa i spušta se do sredine bedra.
S-oblik šine za masažu uklapa se u S-oblik leđa, tako da je ergonomski i dobivate iznimno precizno iskustvo masaže leđa.

Masaža tijela zračnim jastucima sa zračnim pritiskom

Masaža cijelog tijela zračnim jastucima sa 60 zračnih jastuka! Zračna masaža se može odabrati uz opciju podešavanja intenziteta. Može se odabrati i istovremena masaža cijelog tijela zračnim jastukom, istovremeno masira 60 zračnih jastuka!
Masaža podlaktice i ramena pod pritiskom zraka – cijela ruka se može osvježiti!
Funkcija masaže podlaktice zračnim pritiskom (sa 8 ugrađenih zračnih jastuka), funkcija masaže ramena (sa 4 ugrađena zračna jastuka), s tri intenziteta.
Stolica za masažu opremljena je zračnim jastucima koji prate zakrivljenost ljudske ruke.
Uravnotežena 3D kontrakcija zračnih jastuka osvježava vaše ruke i dlanove. Intenzitet masaže zračnim jastukom može se podesiti.

   


Dodatna značajka je dodani zračni jastuk koji ima izbočine nalik na šiljke (masaža salienta/mastoida), tako da tijekom masaže ruku jastuk stimulira Yuji aku točku i Laogong točku ruke, kao i refleksne točke ruku, potiče cirkulaciju krvi.

Masaža zračnim tlakom donjeg dijela tijela
– fantastično opuštanje i osvježenje!
Masaža donjeg dijela leđa (sa 4 ugrađena zračna jastuka), masaža kukova i struka (4 zračna jastuka), ekskluzivna premium masaža stopala / bedara, potkoljenice, gležnja, pete, stopala, prstiju / (40 zračnih jastuka) s 3 intenziteta. Tlačna masaža donjeg dijela tijela može se odabrati s 3 postavke intenziteta na stražnjici i listovima. Zračni jastuci različitih veličina u potpunosti okružuju potkoljenicu, gležanj, taban i stopalo i nude vam fantastično trostruko iskustvo. Intenzitet masaže zračnim jastukom može se podesiti.


 

Zamah kukovima –  isteže i opušta bokove.
Zamah kuka je posebna masaža kojom se postiže efekt istezanja, opuštanja laganim pomicanjem zdjelice i kukova ulijevo i udesno. Može ublažiti suženje kuka, sakralni pomak i skoliozu. Može biti izvrsno za sjedeće radnike!
Ako vam je ova funkcija jako bitna, odaberite masažnu stolicu President premium, jer ima izraženiju funkciju zamaha kuka. Dok masažna fotelja President premium naizmjenično napuhuje velike zračne jastuke na leđima, fotelja postiže efekt ljuljanja kukova s ​​dvostrukim sjedalom koje se pomiče jedno u odnosu na drugo i velikim zračnim jastucima na bočnim stranama bedara.

Funkcija uvijanja
Pomoću desnog i lijevog jastuka za struk, masažna stolica može obavljati funkciju zamaha struka. koji može ublažiti nelagodu uzrokovanu sjedećim radom ili dugotrajnim sjedenjem, napetost u mišićima struka.

Sha masaža stopala, Ahilove tetive i pete
– masira na isti način kao i masaža koju pruža ljudska ruka!
President Premium ima naprednu tehnologiju masažnih valjaka koja pruža iskustvo Guasha masaže koje nudi profesionalna masažna terapija. Fokusiranje na Yongquan točku na tabanu može učiniti masažu slabijom, ali i jačom.


Masaža listova- masaže prema dužini stopala! Nosač za masažu stopala opremljen je masažom pritiskom prstiju i zračnim jastucima koji će vas razmaziti.Automatske masaže
– Jednostavno možete odabrati doživljaj masaže koji vam odgovara!

Odaberite unaprijed postavljenu masažu i doživite posebno iskustvo masaže.
Možete birati između 20 automatskih programa masaže, koji nude različite načine masaže i različite pokrete.

 • Brza masaža (Fast massage) -brzo osjetite sve učinke masaže

 • Ugodna masaža (Comfrotable massage) -najudobnije iskustvo masaže

 • opuštajuća masaža (Relaxing massage ) -nježna i udobna dubinska masaža za opuštanje i ublažavanje umora-istegnite noge i struk pokretima gore -dolje za ublažavanje bolova uklanjanje umora i vraćanje vitalnosti

 • Masaža istezanja (Stretching massage) -istegnite noge i struk pokretima gore-dolje za ublažavanje bolova uklanjanje umora i vraćanje vitalnosti

 • Masaža cijelog tijela (Full body massage) -dubinska masaža za pomlađivanje organizma

 • Masaža vrata i ramena (Neck&shoulder massage) -jedinstvena tehnika za ublažavanje bolova u vratu, ramenima i lopaticama

 • Masaža leđa i struka (Back&waist massage) -masaža za ublažavanje bolova u leđima i struku

 • Potpuna masaža zračnim jastucima (Full airbeg massage ) -fokusira se na nadlaktice, ruke, koljena, noge i stopala za opuštanje cijelog tijela

 • Opuštanje od stresa (Stress Relieving) -oporavak cijelog tijela od umora i boli; opuštanje, poboljšava mikrocirkulaciju i brzo ublažava umor u leđima i udovima

 • Energija (Energy) -nakon noćnog odmora tijelo je odmorno; cijelo tijelo i mišići se masiraju kako bi se probudile tjelesne funkcije za početak novog dana i povećala vitalnost

 • Lagani san (Good-night Sleep) -kroz masažu za dvanaest glavnih akutočaka za zdravstvenu njegu, pomaže tijelu da uspostavi ravnotežu, brzo poboljša vaš san i njegovu kvalitetu

 • Njega zglobova (Joint Care) -brinite o zdravlju svih svojih udova i zglobova guranjem, povlačenjem, istezanjem i drugim načinima masaže

 • Oblikovanje (Shaping) -ublažite bolove u vratu i ramenima; potiče dotok krvi u mozak masiranjem određenih točki

 • Masaža kralježnice (Spine Massage) – masaža za svaki kralježak, briga za zdravlje kralježnice, posebno kod izbočenja intervertebralnog diska

 • Uredski režim (Office Regimen) -kod dugog sjedenja u uredu, ova funkcija može povećati fizičku aktivnost i poboljšati funkcije tijela

 • Sportski oporavak (Sport Recovery) -brzi oporavak od fizičkog napora nakon sporta

 • Osvježenje za mozak (Brain Refresh) -ublažite bolove u vratu i ramenima; potičei dotok krvi u mozak

 • Briga o kralježnici (Spine Care) -brinite se o zdravlju kralježnice i radite poboljšanja kad nemate vremena za vježbanje

 • Briga o nogama (Legs Care) -brzo ublažava bolove donjih ekstremiteta i mišića te otklanja umor

 • Pomlađivanje (Rejuvenation) -poboljšajte kvalitetu drijemanja i radnu učinkovitost.

 


Ručno birana masaža gornjeg dijela tijela s 5 vrsta masažnih položaja: masaža cijelog gornjeg dijela tijela, masaža gornjeg i donjeg dijela leđa, masaža određenih područja i masaža na fiksnoj točki. Za posljednja dva, možete odabrati točno područje, mjesto ili čak točku masaže! Možete čak prilagoditi brzinu, intenzitet i širinu za svaku masažu.
Pohranite svoje omiljene načine masaže i odaberite ih pritiskom na gumb. Može pohraniti 3 tehnike masaže u memoriju, one su pohranjene u sustavu. Možete postaviti željeno vrijeme masaže ovisno o vašim potrebama, kontinuirana masaža 5, 10, 15, 20, 25, 30 ili 40 minuta.
 Istezanje
– Pritisak zračnog jastuka za listove učvršćuje nogu i potkoljenicu, a zatim se i oslonac za noge i naslon masažne stolice President premium počinju naginjati i na taj način rastežu ljudsko tijelo.
Inovativna funkcija – pokret gležnja i stopala! Motorizirano, pomicanjem stopala gore-dolje tijekom tvorničkih (automatskih) programa.

Funkcija zagrijavanja leđa i nogu
– ugodan topli osjećaj i učinkovitija masaža – može ublažiti bolove u leđima i nogama
Funkcija infracrvenog grijanja na 40-50°C ugodno grije leđa i noge te ublažava bol. Valna duljina infracrvenog zračenja podudara se s valnom duljinom ljudskog tijela, što aktivira stanice i potiče metabolizam. Funkcija toplinske terapije pruža ugodan osjećaj uz koji se možete još više opustiti. Može se isključiti na zahtjev.

Funkcija automatskog prepoznavanja duljine nogu
Kada se oslonac za noge podigne ili spusti samo pod pravim kutom, automatski detektira duljinu stopala i najudobnije područje za masažu.
Zero Gravity
– omogućuje ugodno opuštanje
Ovaj mehanizam ima pozitivan učinak na zdravlje leđa. U ovoj situaciji tjelesna težina je ravnomjerno raspoređena, a pritisak na kralježnicu se smanjuje. Kada se pokrene način rada Zero Gravity, između tijela i nogu postoji kut elevacije od oko 118 stupnjeva. Bedra i listovi su viši od srca. Gravitacija svakog dijela tijela ravnomjerno je raspoređena na masažnu stolicu kako bi se u potpunosti oslobodio pritisak na tijelo. Nudi vam bestežinsko stanje koje vam pomaže da se opustite. Možete birati između 2 položaja nulte gravitacije.
Zero Space- može se postaviti tik uz zid
masažna stolica President Premium treba samo 5 cm udaljenosti od zida iza sebe, čak i tijekom rada. Sjedalo masažne stolice može se pomicati naprijed bez dodirivanja poda ili stražnje stijenke. Time se štedi prostor u stanu.

Pozovite nas za najbolju cijenu prema načinu plaćanja.

Dimenzije   

Za sve vaše upite stojimo vam na raspolaganju!

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod na prodaja@bioproduct.hr ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361.