-50%

ŠTEP DEKA OD VUNE

200.00 

AKCIJSKA CIJENA
DIMENZIJA ZA JEDAN KREVET
KAŠMIR, LAMA
VIŠE KOMADA NA SKLADIŠTU
MATHERM GERMANY

Štep deka-podloga od vune

 

Zaštitna podloga od vune namijenjena je za zaštitu vaših leđa od gubitka topline kroz madrac, obzirom da je rađena od visoko kvalitetne merino vune sa gornje strane, sa 500 grama punjenja u unutarnjem sloju, te molton presvlakom sa donje strane.

Radi se sa ili bez ugrađene bakrene mreže za zaštitu od tehničkih zračenja.

ŠTETNA ZRAČENJA

Vrste štetnih zračenja:

  • podzemni vodeni tokovi
  • globalne mreže: Hartmannova mreža, Curryeva mreža,
  • geološke pukotine,
  • tehnička zračenja.

 

Tehnička zračenja 
Tehničke naprave(tv ekrani, ekrani kompjutera, utičnice, noćne lampe, aparati u domaćinstvu) emitiraju elektromagnetna zračenja. Osobitu opasnost predstavljaju televizori i kompjuteri. Posljedica njihovog zračenja su problemi sa živcima, psihološki problemi, opći problemi u tijelu. Ekrani ove vrste su posebno štetni na radnom mjestu, ispred kojih sjedimo duže vrijeme. Štetni su i veliki transformatori, dalekovodi, radijski i tv odašiljači, transformatorske postaje, posebno ako su u našoj izravnoj blizini.

Sadašnja znanost potvrđuje, da štetna zračenja direktno utječu na zdravlje ljudi. Dr. med. Ernst Hartmann, voditelj centra za istraživanje za geologiju, naglašava: “Rak je bolest, uvjetovana životom iznad geopatogenih (zemaljsko štetnih) mjesta. »Kojem broju ljudi s rakom bi smanjili tegobe, koliko primjera metastaza bi smanjili i koliko bi ljudima život bio dulji samo odabirom pravog položaja spavanja?«. B. Plohl u svojoj knjizi “Podzemna zračenja- uzrok bolesti i raka” kaže: “Sve bolesti ljudi, životinja i biljaka imaju svoj primarni uzrok u raznim zračenjima, koji oslabljuju organizam i na taj način čine ga osjetljivijim na bolesti.”

Zaštitna podloga od vune radi se u standardnim dimenzijama za jedan krevet, ali se može naričiti i po dimenzijama kreveta. Gornji sloj od merino vune, punilo od neobrađene vune sa 500g/m2, donji sloj od moltona-pamuka da se izbjegne klizanej po madracu, te u sredini ugrađena bakrena mreža za zaštitu od tehničkih zračenja.

Jednostavno se postavi na madrac, slijepi utikač uključi u šuko utičnicu ili poveže sa uzemljenjem.

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361.