INFRACRVENA SAUNA JUPITER 4

-osobna infracrvena sauna za 4 osobe
-izrađena od drveta kanadskog bora hemlock
-veličina: 1200 x 1750 x 1900 mm
– Napon: 230 V, snaga: 2440W, 11A
-11 kom grijaćih ploča od vlakna  organskog ugljika
-1 držač šalice, 1 držač ručnika, 1 držač knjiga
-radio iznutra + CD (MP3) player, 2 zvučnika
– Aroma terapija
– LED svjetlo
– grijač nogu
– staklena vrata
-moguća dostava i montaža

 

Kategorija: Oznaka:

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

premium infracrvena sauna za 4 osobe

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas na  prodaja@bioproduct.hr.

Funkcije, značajke:
S najmodernijom grijaćom pločom od organskih ugljičnih vlakana (nano ugljik)!
Učinak i učinkovitost ugljičnih grijaćih ploča mogu biti i do dvadeset puta veći od uobičajenih infracrvenih radijatora (spektar, keramika, crveno svjetlo)! Temperatura prijenosnih grijača je niska, tako da možete sjesti na nju. Čak i oni koji su osjetljivi na visoke temperature mogu sigurno uživati ​​u blagodatima saune! Veliki broj grijača za noge (5 kom!) pomaže u djelotvornoj i učinkovitoj detoksikaciji! Ne gori, nježno oslobađa toplinu. Grijaće ploče s nanokarbonskim zračenjem zrače i u rasponu IR-C i IR-B čineći njihove učinke (detoksikacija, mršavljenje, celulit itd.) još učinkovitijima od tradicionalnih ugljikovih infracrvenih sauna. U infracrvenim saunama je najsloženiji učinak zračenja nano Carbon!

Infracrvena sauna od kanadskog bora hemlock
Jedna od najboljih sirovina za proizvodnju sauna. Ugodnog je mirisa, labave vlaknaste strukture, drvo s niskim čvorovima, dobro podnosi kolebanje topline i slabo provodi toplinu, pa toplinu zadržava unutra, a hladnoću vani. Tijekom upotrebe ne puca. Boja mu je lijepa, svijetlosmeđa.
Radna temperatura: 30-60 ℃ (temperatura podesiva)
Upravlja se miješanjem zraka i ventilatorom, opremljenim senzorom temperature.
Vrijeme zagrijavanja: 15-25 minuta do 50-60 ℃. Ako infracrvenu saunu postavite na negrijanu, natkrivenu terasu, to se vrijeme može produžiti.


Veličina: 120 x 175 x 190 cm
Napon: 230V, samo 2440 W potrošnje energije (15 minuta predgrijavanja, 30 minuta infracrvene saune)
Zahtjev ampera: 11A


Zagrijavanje stopala – ploča s infracrvenim radijatorom – za dodatnu udobnost, blagotvorni detoksikacijski infracrveni valovi dopiru do tijela odozdo.


Slušajte svoje omiljene pjesme dok detoksicirate svoje tijelo!
Unutarnji ugrađeni radio s CD uređajem, USB, SD karticom, AUX ulazom – s 2 zvučnika

LED terapija u boji


Boje svojim elektromagnetskim vibracijama neprestano utječu na naš život, bili toga svjesni ili ne. Na odmoru na plaži opušta se i umiruje blizinom i bojama ogromne plave vode. Zelenilo šuma i polja smiruje i čini vas uravnoteženijim. Svaka boja je druga vrsta svjetla. A sunce koje emitira svjetlost neophodno je za sva živa bića, poput fotosinteze biljaka ili proizvodnje vitamina u ljudskom tijelu. Stoga različiti oblici svjetlosti imaju različite ljekovite učinke na naša tijela, jer svaka boja vibrira na različitim valnim duljinama i frekvencijama.
Crvena: pomaže cirkulaciji krvi, okrepljuje, pomaže u razmišljanju.
Zelena: za liječenje očnih i krvožilnih bolesti. Harmonizira živčani sustav.
Svijetloplava: Umiruje, može ublažiti bol, djeluje opuštajuće.
Kraljevsko plavo: Pomaže u prevladavanju nervoze, nesanice, jača osjećaj sigurnosti.
Bijela: Od smanjenja upale do jačanja funkcije naših organa, to može biti korisno.
Cilj je postići smirenost u svim slučajevima, pa biramo nijanse koje odgovaraju našem vlastitom ukusu, jer se od njih možemo samo nadati izlječenju i blagostanju! Možete prilagoditi boje i kombinacije boja prikazane na slici određeno vrijeme.

Vrata od čistog kaljenog stakla (6 mm) s metalnom polugom za otvaranje – elegantna i jednostavna za otvaranje, pravilno zatvorena, otporna na toplinu i sigurna – po potrebi se mogu montirati s druge strane, što mijenja smjer otvaranja.

Dvostruka upravljačka ploča – izvana i iznutra – Možete postaviti vrijeme, kontrolirati temperaturu (30-60), uključiti i isključiti vanjsku i unutarnju rasvjetu i LED terapiju u boji te uključiti i isključiti infracrvenu saunu.

Aromaterapijski ionizator kisika!

S funkcijom ioniziranja kisika dobivamo dvostruko negativno nabijeni ion kisika, koji možemo često susresti u prirodi. Zrak izgleda čišći i svježiji nakon velike oluje s grmljavinom ili groma. To nije samo iluzija, jer su u ovom slučaju dvostruko negativno nabijeni ioni kisika jako prisutni u zraku. Poboljšanja kakvoće zraka u prisutnosti ioniziranog kisika objektivna su i mjerljiva. Negativna koncentracija iona u čistom zraku iznosi približno 2000 iona / cm3. Uz slapove, ta je vrijednost puno veća i može doseći 100 000 iona / cm3. Međutim, u zatvorenoj sobi taj je broj vrlo nizak, tek oko 100 iona / cm3.
Učinci joniziranog kisika na naše tijelo:
– Pozitivno regulira funkcioniranje autonomnog živčanog sustava.
– Poboljšava unos kisika u stanice, tkiva i organe
– Pojačava mikro-cirkulaciju i poboljšava perifernu cirkulaciju.
– Obnavlja tijelo.
– Jača psihičku funkciju unošenjem više kisika u krvne žile u mozgu.
– Stabilizira potencijal stanične membrane.

Mogućnost montaže u bilo kom zatvorenom prostoru (spavaća soba, dnevna soba, kuća, fitness centar, zimski vrt itd).

Zagrijavanje organizma postiže se indirektno, zračenjem, kao kod sunca,  infracrvenim grijačima koji isijavaju infracrvene zrake koje zagrijavaju kožu i dubinski tijelo, a toplina se putem krvotoka prenosi u dublja tkiva (do 5 cm) i na taj način se tijelo znoji iznutra prema površini kože, a količina i intenzitet su do tri puta veći nego u finskoj sauni.

Temperatura u infracrvenoj sauni je oko 50 – 60 Celzijevih stupnjeva i to je prednost za one kojima ne odgovaraju visoke temperature klasične saune, naime finsku saunu treba zagrijati, pa koristiti, a INFRAcrvena sauna se uključuje po potrebi, samo kad je koristite.

Boravak u sauni preporuča se do 30 minuta, nakon čega slijedi tuširanje i osvježenje laganim napitcima.

Učinci saune

S temperaturom od 35 Celzijevih stupnjeva postiže se početak detoksikacije tijela, progrijavanje mišića, uklanjanje reumatskih bolova, poticanje krvotoka i rada srca. Toplina relaksira i opušta tijelo, otklanja stres i toksine iz organizma, te jača imunološki sustav, a zbog svoje blage klime preporuča se svima koji moraju izbjegavati ostale saune, a imaju problema s prekomjernom tjelesnom težinom, previsokim tlakom i sl.

osobna infracrvena sauna izrađena od drveta kanadskog bora hemlock
– Veličina: 1200 x 1750 x 1900 mm
– Napon: 230 V, snaga: 2440W, 11A
– 11 kom grijaćih ploča od vlakna  organskog ugljika
– 1 držač šalice, 1 držač ručnika, 1 držač knjiga
– radio iznutra + CD (MP3) player, 2 zvučnika
– Aroma terapija
– LED svjetlo
– grijači nogu
– staklena vrata
     

 

 

 

 

 

 

 

 

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas na  prodaja@bioproduct.hr.