INFRACRVENA SAUNA MERKUR

Veličina: Š90xD90(105) x V1900 mm
– Napon: 230 V, snaga: 1205W, 6A
– 5 kom grijaćih ploča od vlakna  organskog ugljika
– 1 kom LED lampa za čitanje unutra, 2 kom halogene žarulje izvana
– LED svjetlo
– grijač nogu
– staklena vrata

 

Kategorija: Oznaka:

IC sauna za jednu do dvije osobe

razlika klasične i ic saune

Infra crvena sauna

premium infracrvena sauna za 1-2 osobe

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas na  prodaja@bioproduct.hr.


isporuka od TRAVNJA 2021.

Funkcije, značajke:
S najmodernijom grijaćom pločom od organskih ugljičnih vlakana (nano ugljik)!
Učinak i učinkovitost ugljičnih grijaćih ploča mogu biti i do dvadeset puta veći od uobičajenih infracrvenih radijatora (spektar, keramika, crveno svjetlo)! Temperatura prijenosnih grijača je niska, tako da možete sjesti na nju. Čak i oni koji su osjetljivi na visoke temperature mogu sigurno uživati ​​u blagodatima saune! Veliki broj grijača za noge (5 kom!) pomaže u djelotvornoj i učinkovitoj detoksikaciji! Ne gori, nježno oslobađa toplinu. Grijaće ploče s nanokarbonskim zračenjem zrače i u rasponu IR-C i IR-B čineći njihove učinke (detoksikacija, mršavljenje, celulit itd.) još učinkovitijima od tradicionalnih ugljikovih infracrvenih sauna. U infracrvenim saunama je najsloženiji učinak zračenja nano Carbon!

Infracrvena sauna od kanadskog bora hemlock
Jedna od najboljih sirovina za proizvodnju sauna. Ugodnog je mirisa, labave vlaknaste strukture, drvo s niskim čvorovima, dobro podnosi kolebanje topline i slabo provodi toplinu, pa toplinu zadržava unutra, a hladnoću vani. Tijekom upotrebe ne puca. Boja mu je lijepa, svijetlosmeđa.
Radna temperatura: 30-60 ℃ (temperatura podesiva)
Upravlja se miješanjem zraka i ventilatorom, opremljenim senzorom temperature.
Vrijeme zagrijavanja: 15-25 minuta do 50-60 ℃. Ako infracrvenu saunu postavite na negrijanu, natkrivenu terasu, to se vrijeme može produžiti.
Unutarnje dimenzije kabine: 90 x 90 x 190 cm

Napon: 230V
samo 1205W potrošnje energije (15 minuta predgrijavanja, 30 minuta infracrvene saune – cijena
Zahtjev ampera: 6A

Zagrijavanje organizma postiže se indirektno, zračenjem, kao kod sunca,  infracrvenim grijačima koji isijavaju infracrvene zrake koje zagrijavaju kožu i dubinski tijelo, a toplina se putem krvotoka prenosi u dublja tkiva (do 5 cm) i na taj način se tijelo znoji iznutra prema površini kože, a količina i intenzitet su do tri puta veći nego u finskoj sauni.

Temperatura u infracrvenoj sauni je oko 50 – 60 Celzijevih stupnjeva i to je prednost za one kojima ne odgovaraju visoke temperature klasične saune, naime finsku saunu treba zagrijati, pa koristiti, a INFRAcrvena sauna se uključuje po potrebi, samo kad je koristite.

Boravak u sauni preporuča se do 30 minuta, nakon čega slijedi tuširanje i osvježenje laganim napitcima.

Učinci saune

S temperaturom od 35 Celzijevih stupnjeva postiže se početak detoksikacije tijela, progrijavanje mišića, uklanjanje reumatskih bolova, poticanje krvotoka i rada srca. Toplina relaksira i opušta tijelo, otklanja stres i toksine iz organizma, te jača imunološki sustav, a zbog svoje blage klime preporuča se svima koji moraju izbjegavati ostale saune, a imaju problema s prekomjernom tjelesnom težinom, previsokim tlakom i sl.

-osobna infracrvena sauna izrađena od drveta kanadskog bora hemelock

Veličina: Š900 x D900(1050) x 1900 mm
– Napon: 230 V, snaga: 1205W
– 5 kom grijaćih ploča od vlakna  organskog ugljika
– 1 kom LED lampa za čitanje unutra, 2 kom halogene žarulje izvana
– grijač nogu
– staklena vrata

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas na  prodaja@bioproduct.hr.