INFRACRVENA SAUNA SATURN 3-4

-osobna infracrvena sauna za 4 osobe
-izrađena od drveta kanadske jele
-veličina: 1500 x 1500 x 1900 mm
– Napon: 230 V, snaga: 2430W
-11 kom grijaćih ploča od vlakna  organskog ugljika
-1 držač šalice, 1 držač ručnika, 1 držač knjiga
-radio iznutra + CD (MP3) player, 2 zvučnika
– Aroma terapija
– LED svjetlo
– grijač nogu
– staklena vrata
– Konvekcija
-moguća dostava i montaža

 

Kategorija: Oznaka:

Infra crvena sauna KUTNA

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

-osobna infracrvena sauna izrađena od drveta kanadske jele

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas na  prodaja@bioproduct.hr.

Funkcije, značajke:
S najmodernijom grijaćom pločom od organskih ugljičnih vlakana (nano ugljik)!
Učinak i učinkovitost ugljičnih grijaćih ploča mogu biti i do dvadeset puta veći od uobičajenih infracrvenih radijatora (spektar, keramika, crveno svjetlo)! Temperatura prijenosnih grijača je niska, tako da možete sjesti na nju. Čak i oni koji su osjetljivi na visoke temperature mogu sigurno uživati ​​u blagodatima saune! Veliki broj grijača za noge (5 kom!) pomaže u djelotvornoj i učinkovitoj detoksikaciji! Ne gori, nježno oslobađa toplinu. Grijaće ploče s nanokarbonskim zračenjem zrače i u rasponu IR-C i IR-B čineći njihove učinke (detoksikacija, mršavljenje, celulit itd.) još učinkovitijima od tradicionalnih ugljikovih infracrvenih sauna. U infracrvenim saunama je najsloženiji učinak zračenja nano Carbon!

Infracrvena sauna od kanadskog bora hemlock
Jedna od najboljih sirovina za proizvodnju sauna. Ugodnog je mirisa, labave vlaknaste strukture, drvo s niskim čvorovima, dobro podnosi kolebanje topline i slabo provodi toplinu, pa toplinu zadržava unutra, a hladnoću vani. Tijekom upotrebe ne puca. Boja mu je lijepa, svijetlosmeđa.
Radna temperatura: 30-60 ℃ (temperatura podesiva)
Upravlja se miješanjem zraka i ventilatorom, opremljenim senzorom temperature.
Vrijeme zagrijavanja: 15-25 minuta do 50-60 ℃. Ako infracrvenu saunu postavite na negrijanu, natkrivenu terasu, to se vrijeme može produžiti.

Mogućnost montaže u bilo kom zatvorenom prostoru (spavaća soba, dnevna soba, kuća, fitness centar, zimski vrt itd). Infracrvenim saunama nije potrebna dodatna ventilacija. Ne proizvodi paru ili previsoke temperature tako da je prirodna vetilacija sasvim dovoljna.
Svaki model IC saune je opremljen s najnovijom karbonskom grijaćom pločom.
VELIČINA 1500 X  1500 X 1900 mm

Inracrvene saune su uglavnom napravljene kao IC i klasične FINSKE saune,od mekog drveta (nordijske smreke, aspena, hemloka, abachija) s mirisnim smolama koje imaju relaksirajući ugođaj.

Zagrijavanje organizma postiže se indirektno, zračenjem, kao kod sunca,  infracrvenim grijačima koji isijavaju infracrvene zrake koje zagrijavaju kožu i dubinski tijelo, a toplina se putem krvotoka prenosi u dublja tkiva (do 5 cm) i na taj način se tijelo znoji iznutra prema površini kože, a količina i intenzitet su do tri puta veći nego u finskoj sauni.

Temperatura u infracrvenoj sauni je oko 50 – 60 Celzijevih stupnjeva i to je prednost za one kojima ne odgovaraju visoke temperature klasične saune, naime finsku saunu treba zagrijati, pa koristiti, a INFRAcrvena sauna se uključuje po potrebi, samo kad je koristite.

Boravak u sauni preporuča se do 30 minuta, nakon čega slijedi tuširanje i osvježenje laganim napitcima.

Postoji, nekoliko vrsta INFRA grijača, kvarcni, keramički, karbonski, i karbonske folije.

Učinci saune

S temperaturom od 35 Celzijevih stupnjeva postiže se početak detoksikacije tijela, progrijavanje mišića, uklanjanje reumatskih bolova, poticanje krvotoka i rada srca. Toplina relaksira i opušta tijelo, otklanja stres i toksine iz organizma, te jača imunološki sustav, a zbog svoje blage klime preporuča se svima koji moraju izbjegavati ostale saune, a imaju problema s prekomjernom tjelesnom težinom, previsokim tlakom i sl.

 

-osobna infracrvena sauna izrađena od drveta kanadske jele
– Veličina: 1500 x 1500 x 1900 mm
– Napon: 230 V, snaga: 2430W
– 11 kom grijaćih ploča od vlakna  organskog ugljika
– 1 držač šalice, 1 držač ručnika, 1 držač knjiga
– radio iznutra + CD (MP3) player, 2 zvučnika
– Aroma terapija
– LED svjetlo
– grijač nogu
– staklena vrata
– Konvekcija

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas na  prodaja@bioproduct.hr.